Sport YSLAJDER

PROSLAVA: STONOTENISERI OBELEŽILI KRAJ GODINE (FOTO)

Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Tradicionalnom proslavom u svečanoj sali Hotela „Vojvodina“ sa prijateljima kluba, stonoteniseri Banata i Stenesa, uz generalnog sponzora – menjačnicu SPIN, obeležili su kraj 2017. godine.

 

stonoteniseri
Foto: Zoran Bogaroški

 

Sumirani su rezultati iz godine koja je za nama, i predstavljeni planovi i očekivanja za narednu. Domaćin svečanosti, Dmitar Majstorović, zahvalio se svima koji su u toku 2017. godine na bilo koji način bili uz stonotenisere iz grada na obalama Begeja, a takođe se, pred svim gostima, još jednom zahvalio svim trenutnim članovima oba kluba ponaosob.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Za STK Banat u tekućoj sezoni igraju seniorski reprezentativci Srbije Ilija Majstorović, Marko Petkov i Nikola Strugarević, juniorski reprezentativac Aleksa Adamović, a za Stenes Dragan Klajić, Marko Popović, Slobodan Lugonja i šesnaestogodišnji Dimitrije Levajac – najbolji junior u Srbiji, dok su treneri Dragan Klajić i Žarko Zakić.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

Prisutnima se takođe obratio i kapiten STK Banat Ilija Majstorović, koji je rekao da će svi članovi kluba dati sve od sebe da na kraju 2018. godine, na narednoj ovakvoj svečanosti, gosti sede sa šampionima države. Ilija je takođe napomenuo da je ova godina bila najlošija za klub, jer su nakon sedam uzastopnih finala plej ofa, u godini koja je za nama, zaustavljeni stepenicu niže, u polufinalu, ali je sa druge strane bila veoma uspešna, jer je nekolicina igrača zaigrala za reprezentaciju Srbije.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

 

Foto: Zoran Bogaroški
Podeli članak
sinovoz
FAM