• Proleter sa jedanaestoro plivača nastupio na takmičenju u Francuskoj

    Plivački klub Proleter je sa jedanaestoro takmičara učestvovao na mitingu Open Des Alpes, koji je održan u francuskom gradu Grenoblu.   Na spektakularnom i veoma jakom takmičenju učestvovalo je više od 300 plivača iz Francuske, Rusije, Švajcarske i Rusije. Treneri ekipe PK Proleter su bili Jocić i Radišić.   Pročitajte još: FER PLEJ: Mladost sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter sa jedanaestoro plivača nastupio na takmičenju u Francuskoj

    Plivački klub Proleter je sa jedanaestoro takmičara učestvovao na mitingu Open Des Alpes, koji je održan u francuskom gradu Grenoblu.

     

    Na spektakularnom i veoma jakom takmičenju učestvovalo je više od 300 plivača iz Francuske, Rusije, Švajcarske i Rusije. Treneri ekipe PK Proleter su bili Jocić i Radišić.

     

    Pročitajte još: FER PLEJ: Mladost sa najmanje negativnih bodova, Polet na začelju

     

    Lena Stoiljkovski je osvojila prvo mesto u konkurenciji juniorki, u kategoriji 200 kraul, a peto u apsolutnoj kategoriji. Junior Marko Vujin je osvojio srebro na 50 kraul, dok je Lara Lilić osvojila treće mesto na 200 leđno, u kategoriji juniora, odnosno peto mesto u apsolutnoj kategoriji. Vladimir Petraš je bio sedmi u apsolutnoj kategoriji na 100 delfin.

     

    Takođe, u apsolutnoj kategoriji Enja Katnić je bila peta na 200 delfin, a Nemanja Marić deveti na 100 kraul.

     

    pk proleter u francuskoj

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport