• Proleter podbacio na terenu, Mladost ostvarila ubedljivu pobedu (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Bački Petrovac) 0:3 (18:25, 21:25, 22:25)   Odbojkaši zrenjaninskog OK Proleter pretrpeli su u nedelju, 8. marta, dvanaesti ovosezonski poraz. Oni su na parketu hale „Medison“, ubedljivim rezultatom 0:3, izgubili od ekipe OK Mladost iz Bačkog Petrovca.   Pročitajte još: Osmomartovski džudo turnir okupio rekordan broj učesnika! (Foto)     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter podbacio na terenu, Mladost ostvarila ubedljivu pobedu (Foto)

    OK Proleter – OK Mladost (Bački Petrovac) 0:3 (18:25, 21:25, 22:25)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog OK Proleter pretrpeli su u nedelju, 8. marta, dvanaesti ovosezonski poraz. Oni su na parketu hale „Medison“, ubedljivim rezultatom 0:3, izgubili od ekipe OK Mladost iz Bačkog Petrovca.

     

    Pročitajte još: Osmomartovski džudo turnir okupio rekordan broj učesnika! (Foto)

     

     

    – Mislim da su momci totalno podbacili. Jednostavno, slaba rešenja, slab prijem, iz greške u grešku… Ekipa iz Bačkog Petrovca je ubacivala loptu kad god je bilo teško. Mi nismo naše prilike znali da iskoristimo. Mi ćemo jako teško ostati u ligi. Isuviše su to mladi momci. Ne razumeju igru, još uvek uče, ali idemo dalje – poručio je nakon meča trener domaćih Predrag Tanacković.

     

    U narednom, 14. kolu, ekipa Proletera gostuje u Novom Sadu, timu Dunav Volej.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport