• Proleter pobedio Mladost sa čak 19 golova razlike!

    VK Proleter – VK Mladost (Pančevo) 21:2 (3:1, 5:0, 4:1, 9:0)   Vaterpolisti Proletera upisali su u subotu, 19. oktobra, i drugu pobedu u tekućem šampionatu Prve B lige Srbije. Oni su na svom plivalištu ubedljivo savladali ekipu Mladosti rezultatom 21:2.   Nakon eliminacije iz Kupa, izabranici Nenada Vasilevskog su sve karte bacili na prvenstveno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter pobedio Mladost sa čak 19 golova razlike!

    VK Proleter – VK Mladost (Pančevo) 21:2 (3:1, 5:0, 4:1, 9:0)

     

    Vaterpolisti Proletera upisali su u subotu, 19. oktobra, i drugu pobedu u tekućem šampionatu Prve B lige Srbije. Oni su na svom plivalištu ubedljivo savladali ekipu Mladosti rezultatom 21:2.

     

    Nakon eliminacije iz Kupa, izabranici Nenada Vasilevskog su sve karte bacili na prvenstveno takmičenje. Stoga su veoma ozbiljno pristupili utakmici 2. kola, ne opuštajući se ni u jednom momentu susreta. To je rezultovalo pobedom od devetnaest golova razlike.

     

     

    Najefikasniji u domaćem timu bio je Popović sa sedam postignutih golova, Živković je pet puta zatresao mrežu golmana gostiju Mojsilovića, dok su Dostanić i Rakočević bili po dva puta precizni. U strelce se među vaterpolistima Proletera upisao i dvostruki poenter Radišić.

     

    Pročitajte još: Poraz na gostovanju, Aleksa Gaćinović bio najefikasniji igrač Proletera

     

    Naredno kolo će za igrače Proletera predstavljati jedno veliko iskušenje, pošto im sledi gostovanje u Kruševcu, ekipi Rasine, koja je kao i Proleter neporažena u dosadašnjem toku šampionata.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport