• Proleter osvojio drugo mesto u državnom finalu MIS turnira u odbojci

    Odbojkaški klub Proleter iz Zrenjanina osvojio je drugo mesto u državnom finalu MIS turnira u odbojci za dečake, koji se održava u okviru Sportskih igara mladih.   PROČITAJTE JOŠ: Mlada košarkašica Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana   Mladi zrenjaninski odbojkaši u polufinalnoj utakmici pobedili su ekipu Kraljeva rezultatom 2:1, po setovima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter osvojio drugo mesto u državnom finalu MIS turnira u odbojci

    Odbojkaški klub Proleter iz Zrenjanina osvojio je drugo mesto u državnom finalu MIS turnira u odbojci za dečake, koji se održava u okviru Sportskih igara mladih.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mlada košarkašica Ana Repija od jeseni će braniti boje beogradskog Partizana

     

    Mladi zrenjaninski odbojkaši u polufinalnoj utakmici pobedili su ekipu Kraljeva rezultatom 2:1, po setovima 21:25, 25:19 i 15:7. U finalnom duelu, koji je bio neisvestan do samog kraja, poraženi su od Feniksa iz Požarevca. Prvi set dobili su Zrenjaninci, drugi je pripao Feniksu, kao i treći.

     

    – Prevelika želja za pobedom i odlazak na međunarodnu završnicu u Split dovela je do pada koncentracije u igri. Ekipa Feniksa je to iskoristila i osvojila treći set. Bez obzira na to, moji momci su zaista bili sjajni, odlično su igrali i ja im čestitam na osvojenom drugom mestu – rekao je trener Goran Rakočević, koji je vodio ekipu Proletera u Banju Ždrelo, gde je održano finale.

     

    Rakočević je čestitao i ekipi Feniksa i poželeo joj uspeh na predstojećem takmičenju u Splitu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za tim Proletera igrali su Zečić, Jelisić, Tričković, Stankov, Šesto, Nikolić, Tančić i Banč.

     

    proleter - sportske igre mladih

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport