• PROLETER NA TREĆEM MESTU POSLE OSAM ODIGRANIH KOLA

    SEGEDIN – Vaterpolisti Proletera, rođeni 2002. godine i mlađi, nastavili su takmičenje u okviru Regionalne lige, u kojoj učestvuju ekipe iz Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije. Regionalnu ligu organizuje Vaterpolo savez Mađarske. U Segedinu je odigrano sedmo i osmo kolo, u okviru kojeg su se vaterpolisti Proletera sastali sa mađarskim Sentešom i ukrajinskim Dinamom iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETER NA TREĆEM MESTU POSLE OSAM ODIGRANIH KOLA

    SEGEDIN – Vaterpolisti Proletera, rođeni 2002. godine i mlađi, nastavili su takmičenje u okviru Regionalne lige, u kojoj učestvuju ekipe iz Mađarske, Rumunije, Ukrajine i Srbije. Regionalnu ligu organizuje Vaterpolo savez Mađarske.

    U Segedinu je odigrano sedmo i osmo kolo, u okviru kojeg su se vaterpolisti Proletera sastali sa mađarskim Sentešom i ukrajinskim Dinamom iz Užgoroda.

    U prvoj utakmici, Proleter je pobedio Senteš rezultatom 13:5, a izgubio od Dinama iz Užgoroda 13:6.

    Posle osam odigranih kola Proleter se nalazi na odličnom trećem mestu u konkurenciji 11 ekipa, sa velikim šansama da se na kraju takmičenja tu i zadrži.

    Za Proleter su nastupali Veljko Kotarica, Luka Zarin, Nikola Vlačić, Miloš Knežević, Nikola Đukanović, Viktor Đapaš, Dimitrije Jovanović, Ognjen Radivojević, Mateja Bosić, Boško Janjić, Filip Šak, Lazar Jakovljević, Stefan Ćirović, Dejan Marić, Nikola Krstonošić, Todor Petković, Ognjen Uzelac i Marko Kovač. Ekipu je vodio trener Dobrica Brdarić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport