• PROLETER MEĐU OSAM NAJBOLJIH EKIPA U DRŽAVI

    ZRENJANIN – Proteklog vikenda završeni su finalni turniri prvenstva Vojvodine u vaterpolu za 2002. godište i mlađe, 2000. godište i mlađe, kao i 1998. godište i mlađe.     Ekipa Vaterpolo kluba „Proleter“ osvojila je treće mesto na prvenstvu Vojvodine i bronzane medalje u kategoriji 2002. godište i mlađe, i u kategoriji 2000. godište i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROLETER MEĐU OSAM NAJBOLJIH EKIPA U DRŽAVI

    ZRENJANIN – Proteklog vikenda završeni su finalni turniri prvenstva Vojvodine u vaterpolu za 2002. godište i mlađe, 2000. godište i mlađe, kao i 1998. godište i mlađe.

     

    vaterpolo

     

    Ekipa Vaterpolo kluba „Proleter“ osvojila je treće mesto na prvenstvu Vojvodine i bronzane medalje u kategoriji 2002. godište i mlađe, i u kategoriji 2000. godište i mlađe, dok je ekipa 1998. godište i mlađe bila druga, odnosno srebrna, i kao drugoplasirana nastavlja takmičenje na finalnom turniru prvenstva Srbije u Beogradu.

     

    Ovim plasmanom ekipa „Proletera“ se našla među osam najboljih ekipa u državi.

     

    Vaterpolisti „Proletera“ 2002. godište i mlađi narednog vikenda gostuju u Sentešu, u Mađarskoj, na završnim utakmicama regionalne lige. Mladi vaterpolisti trenutno zauzimaju treće mesto i imaju velike šanse da sezonu završe kao bronzani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport