• PRIJEM ZA SVETSKOG PRVAKA, RVAČA VIKTORA NEMEŠA

    ZRENJANIN – Za svetskog prvaka, rvača Viktora Nemeša, zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac priredio je danas prijem u Gradskoj kući.     Prijemu su prisustvovali i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.   Viktor Nemeš, koji je rvač zrenjaninskog kluba „Proleter“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PRIJEM ZA SVETSKOG PRVAKA, RVAČA VIKTORA NEMEŠA

    ZRENJANIN – Za svetskog prvaka, rvača Viktora Nemeša, zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac priredio je danas prijem u Gradskoj kući.

     

    prijem za nemeša
    Prijem za Viktora Nemeša u Gradskoj kući

     

    Prijemu su prisustvovali i predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura i generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

     

    Viktor Nemeš, koji je rvač zrenjaninskog kluba „Proleter“, kao reprezentativac Srbije u grčko-rimskom stilu, u kategoriji do 75 kilograma, okitio se zlatnom medaljom u Parizu, pre tridesetak dana.

     

    -Imao sam težak žreb, ali sam imao i dan u kojem sam mogao da pobedim bilo koga. U finalu sam se malo povredio ali ni to mi nije smetalo, nastavio sam da rvem i dao sam sve od sebe da budem prvi – istakao je Nemeš, koji je na putu do zlatne medalje savladao četiri rvača iz država bivšeg SSSR-a i Iranca, od kojeg je izgubio na Olimpijadi.

     

    Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković podsetio je na činjenicu da je u Parizu održano jedno od  najjačih dosadašnjih svetskih prvenstava, da su, osim Nemeša i drugi naši rvači imali zapažen nastup, a da je Srbija dobila nekoliko vrsnih reprezentativaca.

     

    -Iskristalisala se grupa od pet, šest naših rvača, koji su svi kandidati na budućim takmičenjima i Srbija ne treba da brine za rezultate – naglasio je Trajković.

     

    Viktoru Nemešu, ali i Rvačkom klubu „Proleter“ i Rvačkom savezu Srbije, na uspehu je čestitao zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac. On je podsetio na činjenicu da Grad Zrenjanin pomaže sport i sportiste i obećao da će  tako činiti i ubuduće.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport