• Prijavi se: GOMEX te poziva na 6. ZRENJANINSKI POLUMARATON

    Jedan od stavova kompanije „Gomex“ je da bude aktivan član lokalnih zajednica u kojima posluje, a ovu ideju uspešno realizuje godinama. Ovaj trgovinski lanac je zato odlučio da podrži i ZRENJANINSKI POLUMARATON.   „Pozivamo te da nam se pridružiš na šestom Gomex Zrenjaninskom polumaratonu, koji će biti održan 2. oktobra. Hajde da zajedno promovišemo zdrav […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prijavi se: GOMEX te poziva na 6. ZRENJANINSKI POLUMARATON

    Jedan od stavova kompanije „Gomex“ je da bude aktivan član lokalnih zajednica u kojima posluje, a ovu ideju uspešno realizuje godinama. Ovaj trgovinski lanac je zato odlučio da podrži i ZRENJANINSKI POLUMARATON.

     

    „Pozivamo te da nam se pridružiš na šestom Gomex Zrenjaninskom polumaratonu, koji će biti održan 2. oktobra. Hajde da zajedno promovišemo zdrav način života“, poručuju iz ove kompanije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Eremić dobio priliku za usavršavanje na kampu u Peruđi

     

    Dakle, 2. oktobar je dan kada će se na jednom mestu povezati sport, druženje, podrška, prijateljstvo i muzika, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem sajta trka.rs

     

    Pored polumaratonske trke (21 kilometar), na programu će biti i trka zadovoljstva (7 kilometara), kao i štafetna (3x7km) i dečija trka.

     

    Zrenjaninski polumaraton je trka koja će takmičare provesti kroz sve lepote Zrenjanina. Staza je duga 21,1 km, kružna je i ravna, bez većih uspona. Trči se tri kruga kroz najlepše delove grada – od starta ispred Gradske kuće, preko najpoznatijih zrenjaninskih ulica i naselja.

     

    Zahvaljujući odličnoj organizaciji u proteklih pet godina, popularnost i posećenost ovog sportskog takmičenja je u konstantnom porastu. Prošle godine, Zrenjaninski polumaraton je okupio skoro 800 takmičara, među kojima su najbolji bili Stenli Kipruto i Olivera Jevtić.

     

    Za više informacija zapratite Facebook i Instagram stranicu.

     

    Medijski pokrovitelj i ovogodišnjeg Zrenjaninskog polumaratona je informativni portal zrenjaninski.com.

     

    gomex zrenjaninski polumaraton

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport