• Prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Poljske

    U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u utorak, 30. oktobra, u 18 časova, biće odigrana prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Poljske. Utakmica se igra u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u futsalu 2020.   – Izuzetno sam zadovoljan boravkom u vašem gradu – rekao je selektor reprezentacije Poljske Blažek Kačinjski i dodao da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Poljske

    U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u utorak, 30. oktobra, u 18 časova, biće odigrana prijateljska utakmica u futsalu između reprezentacija Srbije i Poljske. Utakmica se igra u okviru priprema za Evropsko prvenstvo u futsalu 2020.

     

    – Izuzetno sam zadovoljan boravkom u vašem gradu – rekao je selektor reprezentacije Poljske Blažek Kačinjski i dodao da očekuje tešku utakmicu.

     

    – Volimo da igramo sa najboljima, a tu spada i reprezentacija Srbije od koje možemo mnogo da naučimo – istakao je Kačinjski.

     

    – U kvalifikacijama za evropsko prvenstvo pobedili smo Poljsku sa 4:0, ali to nije bio realan rezultat – istakao je selektor reprezentacije Srbije Goran Ivančić. – Poljaci su izuzetna ekipa, brzo napreduju i nama će ovo biti odlična provera onog što smo uradili, istakao je Ivančić i dodao da je u reprezentaciji Srbije trenutno smena generacija, ali da je tim veoma perspektivan i da on od ekipe očekuje mnogo u narednom periodu.

     

    Boje reprezentacije Srbije braniće i fudbaler SAS-a Kristijan Radin.

     

    – Očekujem dobru utakmicu i pobedu Srbije – kratko je rekao.

     

    Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika, zahvalio se Milivoju Batinici i SAS-u na tome što najbolje fudbalere dovodi u grad i puno pomaže u organizaciji ovako lepih i velikih sportskih događaja, i pozvao publiku da dođe u halu i bodri fudbalere.

     

    – Pokazali smo da smo dobri domaćini, da imamo izuzetnu publiku i to treba i sutra da potvrdimo – istakao je Salapura.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport