• Pregršt medalja i jedan pehar za mlade zrenjaninske borce

    Članovi Kluba borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina su se u subotu, 27. juna, takmičili na Otvorenom turniru u kung fu vušuu za decu, mlađe i starije pionire, kadete i juniore, koji je u organizaciji Nacionalnog saveza održan u Kumanu, nadomak Novog Bečeja.   Predvođeni trenerom Goranom Zečevićem, Zrenjaninci su ostvarili veoma zapažene rezultate. Kući su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pregršt medalja i jedan pehar za mlade zrenjaninske borce

    Članovi Kluba borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina su se u subotu, 27. juna, takmičili na Otvorenom turniru u kung fu vušuu za decu, mlađe i starije pionire, kadete i juniore, koji je u organizaciji Nacionalnog saveza održan u Kumanu, nadomak Novog Bečeja.

     

    Predvođeni trenerom Goranom Zečevićem, Zrenjaninci su ostvarili veoma zapažene rezultate. Kući su se vratili sa pregršt medalja i jednim peharom.

     

    Pročitajte još: Vidovdanski turnir u fudbalu – praznik sporta za najmlađe (Foto)

     

    kbs internacional

     

    Zlatnim medaljama okitili su se Marina Damjanovič, Sara Drašković i Davor Balaž. Sara je, uz prvo mesto u svojoj konkurenciji, proglašena i za najboljeg pionira kompletnog turnira.

     

    Drugo mesto i srebrno odličje osvojio je Afz Ametov, dok su bronzane medalje pripale Maši Damjanović, Edinu Ametovu, Lidiji Lekić, Balši Lekiću i Jovanu Matiću.

     

    – Veoma sam zadovoljan prikazanim borbama svojih takmičara. Pozitivno su me iznenadili naši debitanti, koji su odlično radili, što je rezultiralo osvajanjem medalja – istakao je Goran Zečević, prvi trener KBS Internacional.

     

    Zoran Bogaroški

     

    kbs internacional

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport