Sport Vesti Zrenjanin

Pregršt medalja i jedan pehar za mlade zrenjaninske borce

kbs internacional

Članovi Kluba borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina su se u subotu, 27. juna, takmičili na Otvorenom turniru u kung fu vušuu za decu, mlađe i starije pionire, kadete i juniore, koji je u organizaciji Nacionalnog saveza održan u Kumanu, nadomak Novog Bečeja.

 

Predvođeni trenerom Goranom Zečevićem, Zrenjaninci su ostvarili veoma zapažene rezultate. Kući su se vratili sa pregršt medalja i jednim peharom.

 

Pročitajte još: Vidovdanski turnir u fudbalu – praznik sporta za najmlađe (Foto)

 

kbs internacional

 

Zlatnim medaljama okitili su se Marina Damjanovič, Sara Drašković i Davor Balaž. Sara je, uz prvo mesto u svojoj konkurenciji, proglašena i za najboljeg pionira kompletnog turnira.

 

Drugo mesto i srebrno odličje osvojio je Afz Ametov, dok su bronzane medalje pripale Maši Damjanović, Edinu Ametovu, Lidiji Lekić, Balši Lekiću i Jovanu Matiću.

 

– Veoma sam zadovoljan prikazanim borbama svojih takmičara. Pozitivno su me iznenadili naši debitanti, koji su odlično radili, što je rezultiralo osvajanjem medalja – istakao je Goran Zečević, prvi trener KBS Internacional.

 

Zoran Bogaroški

 

kbs internacional

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM