• Pravdu u Područnoj ligi Zrenjanin deliće 33 fudbalske sudije

    Na listi fudbalskih sudija, koji će deliti pravdu u Područnoj ligi Zrenjanin, nalaze se 33 imena, i to 17 iz FS Grada Zrenjanina, a iz FSO Kikinda – Novi Bečej, i iz FSO Žitište – Nova Crnja, po osam.   Sudije iz Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina biće Vladimir Marinkov, Jovan Milić, Damjan Popović, Vuk Karađin, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pravdu u Područnoj ligi Zrenjanin deliće 33 fudbalske sudije

    Na listi fudbalskih sudija, koji će deliti pravdu u Područnoj ligi Zrenjanin, nalaze se 33 imena, i to 17 iz FS Grada Zrenjanina, a iz FSO Kikinda – Novi Bečej, i iz FSO Žitište – Nova Crnja, po osam.

     

    Sudije iz Fudbalskog saveza Grada Zrenjanina biće Vladimir Marinkov, Jovan Milić, Damjan Popović, Vuk Karađin, Aleksa Stankov, Dejan Janjić, Miloš Mitić, Marko Pešić, Vojislav Krstić, Marko Vuković, Nikola Markov, Miloš Markov, Milan Icić, Predrag Kuzmanović, Matija Krečev, Ninoslava Mirkov i Mila Mošorinski.

     

    Iz Fudbalskog saveza opštine Kikinda – Novi Bečej pravdu će deliti Nebojša Dragan, Vladimir Banov, Kristijan Kovač, Darko Prec, Budimir Čolak, Marjan Gajin, Nikola Rankov i Sebastijan Čekić.

     

    Osam delilaca pravde iz Fudbalskog saveza opštine Žitište – Nova Crnja su Vučeta Nedović, Nedeljko Nikitović, Dejan Mijatović, Srđan Mijatović, Stefan Paunović, Miljan Miljević, Vukašin Ćurčija i Stefan Svjetlica.

     

    Komesar za suđenje je Ivan Šibul, a njegov zamenik je Radovan Umićević.

     

    Liga startuje 18. avgusta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport