• Povratak Igora Bašića u crnogorski fudbal: Zrenjaninac zadužio dres Jedinstva

    Igor Bašić, koji je prve fudbalske korake napravio u zrenjaninskom Banatu, vratio se u crnogorski fudbal.   Visoki štoper, rođen 1996. godine u Zrenjaninu, pre nekoliko godina branio je boje podgoričkih klubova Budućnost i Titograd. Posle toga je došao u Srbiju i zaigrao u ovdašnjoj Prvoj ligi, prvo u Zlatiboru, a zatim u Mačvi. Ovog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Povratak Igora Bašića u crnogorski fudbal: Zrenjaninac zadužio dres Jedinstva

    Igor Bašić, koji je prve fudbalske korake napravio u zrenjaninskom Banatu, vratio se u crnogorski fudbal.

     

    Visoki štoper, rođen 1996. godine u Zrenjaninu, pre nekoliko godina branio je boje podgoričkih klubova Budućnost i Titograd. Posle toga je došao u Srbiju i zaigrao u ovdašnjoj Prvoj ligi, prvo u Zlatiboru, a zatim u Mačvi. Ovog leta zadužio je dres Jedinstva iz Bijelog Polja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ognjen Karlaš otišao u Poljsku: Prethodnu sezonu u Proleteru pamtiće do kraja života

     

    „Nakon isteka ugovora sa FK Mačva iz Šapca, Igor je postao slobodan igrač. To je bila odlična prilika da popričamo o saradnji koja je uspostavljena na obostrano zadovoljstvo. Ovaj stameni momak, visok 193 cm, igra na poziciji štopera. Nakon odlaska Muzurovića i ranije povrede Alića, to je bio logičan potez i nešto što smo morali brzo i kvalitetno da rešimo“, saopštio je Fudbalski klub Jedinstvo.

     

    U klubu su ubeđeni da će Bašić biti značajno pojačanje za veoma zahtevno prvenstvo koje je pred njima.

     

    „Želimo mu da svojim igrama napravi napredak i iskorak u svojoj karijeri ali i da opravda očekivanja svih nas u klubu i svih ljubitelja fudbala u Bijelom Polju“, naveli su u Jedinstvu.

     

    igor bašić
    Foto: FK Jedinstvo

     

    Ponuda stigla iznenada

     

    Igor Bašić kaže za portal zrenjaninski.com da mu je drago što se posle dve i po godine vratio u crnogorski fudbal.

     

    – Iznenada je stigla ponuda iz Jedinstva i nisam se libio da je prihvatim jer sam dosta lepih stvari čuo od kolega koje su igrale ovde. Rekli su mi sve najbolje o klubu i upravi. A i generalno, lepo iskustvo imam u crnogorskom fudbalu još iz pređašnjeg mandata, kada sam igrao ovde – ističe Bašić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ZA START NAJJAČIH LIGA MERIDIANBET POKLANJA – 4.000 RSD BONUSA!

     

    Posle četiri odigrana kola u Prvoj crnogorskoj ligi, Jedinstvo se nalazi na sedmom mestu, sa jednom pobedom, jednim remijem i dva poraza.

     

    – Mogli smo i više bodova uzeti ali je falilo sreće u pojedinim utakmicama. Imamo respektabilan tim i nadam se borbi za neka od mesta koja vode u kvalifikacije za evropska takmičenja – poručio je iz Bijelog Polja Igor Bašić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport