• POSETA VISOKE SPORTSKE DELEGACIJE

    Među gostima i članica Međunarodnog olimpijskog komiteta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Zrenjanin će u subotu, 5. marta, posetiti visoka sportska delegacija iz Nemačke, potvrđeno je danas u Sportskom savezu grada.

    Klaudija Bokel
    Klaudija Bokel

    U našem gradu će, kako je najavljeno, boraviti Klaudija Bokel, članica Izvršnog odbora IOC-a (Međunarodni olimpijski komitet), predsednica sportske komisije IOC-a, svetska i evropska šampionka i osvajačica olimpijske medalje u mačevanju, kao i Ernes Erko Kalač, savetnik za izbeglice i sportske integracije Centralnog saveta Nemačke.

    Programom posete, koji počinje u 11 časova, predviđeno je polaganje venca IOC-a na spomenik Ferenca Kemenjija, ličnog sekretara Pjer de Kubertena i reformatora modernih olimpijskih igara u Zrenjaninu, zatim prijem kod gradonačelnika, poseta Muzeju sporta i, naposletku, koktel sa zrenjaninskim olimpijcima u hotelu „Vojvodina“.

    Partneri u organizaciji ove posete su agencija „Logistik sport sistem“ iz Novog Sada, Visoka škola strukovnih studija „Sportska akademija“ iz Beograda, Sportski savez Srbije, Rvački klub Proleter i Sportski savez grada Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport