• Poraz zrenjaninskih rukometaša na gostovanju u Beogradu

    RK Partizan ( Beograd ) – RK Proleter 32:25 ( poluvreme 18:13 )   Rukometaši zrenjaninskog Proletera poraženi su na gostovanju u Beogradu, od ekipe Partizana rezultatom 32:25, u okviru drugog kola ARKUS Super lige Srbije,   Izabranici Ljube Obradovića bili su ravnopravan protivnik beogradskim crno-belima sve do 22. minuta utakmice, nakon kojeg je usledio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poraz zrenjaninskih rukometaša na gostovanju u Beogradu
    RK Partizan ( Beograd ) – RK Proleter 32:25 ( poluvreme 18:13 )

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera poraženi su na gostovanju u Beogradu, od ekipe Partizana rezultatom 32:25, u okviru drugog kola ARKUS Super lige Srbije,

     

    Izabranici Ljube Obradovića bili su ravnopravan protivnik beogradskim crno-belima sve do 22. minuta utakmice, nakon kojeg je usledio veliki pad u igri rukometaša Proletera. Veliki broj grešaka, nekoliko isključenja na po dva minuta i tri promašena sedmerca zrenjaninskih crveno-belih, razlozi su što je što je domaća ekipa na odmor otišla sa pet golova prednosti.

     

    Partizan je silovito započeo i drugo poluvreme, tako da je u 38. minutu viđena najveća prednost domaće ekipe, kada je na semaforu bio upisan rezultat 25:16. Pokušavali su Zrenjaninci do kraja meča da se vrate u rezultatski egal, međutim, sjajni golman Partizana, Andrej Trnavac, koji je na kraju i proglašen za igrača utakmice, sprečio je goste da dođu do preokreta.

     

    Najefikasniji u redovima Proletera bio je Dušan Ilijin sa četiri postignuta pogotka, dok su po tri puta mrežu beogradskog Partizana zatresli Uroš Elezović, Nenad Todorov, Aleksa Gaćinović, Momir Rnić i Saša Terzić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport