• Polovičan uspeh mladih zrenjaninskih fudbalera (Foto)

    Polovičan uspeh proteklog vikenda ostvarili su fudbaleri zrenjaninskih klubova u ligama Vojvodine za mlađe uzrasne kategorije.   FK Proleter – FK Dinamo 1945 (Pančevo) 0:1 – kadeti   Fudbaleri zrenjaninskog Proletera poraženi su u subotu, 3. oktobra, na stadionu kraj Karađorđevog parka, u okviru 8. kola Kadetske lige Vojvodine „Jug“, od Dinama iz Pančeva, rezultatom 0:1. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Polovičan uspeh mladih zrenjaninskih fudbalera (Foto)

    Polovičan uspeh proteklog vikenda ostvarili su fudbaleri zrenjaninskih klubova u ligama Vojvodine za mlađe uzrasne kategorije.

     

    FK Proleter – FK Dinamo 1945 (Pančevo) 0:1 – kadeti

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Proletera poraženi su u subotu, 3. oktobra, na stadionu kraj Karađorđevog parka, u okviru 8. kola Kadetske lige Vojvodine „Jug“, od Dinama iz Pančeva, rezultatom 0:1. Zrenjaninski crveno-beli trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa sakupljenih jedanaest bodova. U narednom, 9. kolu, izabranici Amira Teljigovića gostuju u Inđiji, istoimenoj ekipi.

     

     

    FK Radnički – FK Inđija 2:0 – kadeti

     

    Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina nastavili su sa sjajnim igrama u Kadetskoj ligi Vojvodine. Oni su u nedelju, 4. oktobra, u okviru 8. kola tekućeg prvenstva, na svom terenu savladali ekipu Inđije sa 2:0. Strelci za četu Vladimira Grbušića bili su Danilo Janjatović i Igor Pavlov. Nakon ovog kola, zrenjaninski crveno-crni nalaze se na drugoj poziciji na tabeli sa devetnaest sakupljenih bodova, koliko ima i prvoplasirana novosadska Vojvodina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vojvođanska liga Istok: Elemirci remizirali u duelu sa FK Mladost (Foto)

     

     

    FK Radnički (Zrenjanin) – FK Inđija 1:4  – omladinci

     

    Fudbaleri Radničkog pretrpeli su peti ovosezonski poraz. Oni su na stadionu kraj Šećerane, u okviru 8. kola Omladinske lige Vojvodine, poraženi od ekipe FK Inđija rezultatom 1:4. Jedini pogodak za četu Milenka Kikija Milakovića postigao je Mirko Trivunović. Nakon ovog poraza, Radnički je pao za jedno mesto na tabeli i trenutno zauzima desetu poziciju sa sakupljenih devet bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport