• Podrška razvoju zrenjaninske atletike i budućim asovima

    Pre nekoliko dana, visoka delegacija Atletskog saveza Srbije boravila je u radnoj poseti Gradu Zrenjaninu.   Gosti pomoćnika gradonačelnika zaduženog za oblast sporta Sime Salapure bili su Edin Zuković, savezni selektor, i Slobodan Popović, direktor Atletskog saveza. Oni su prepoznali nekoliko potencijalnih talenata i došli su da se uvere u trenažne i stručne kapacitete zrenjaninskih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Podrška razvoju zrenjaninske atletike i budućim asovima

    Pre nekoliko dana, visoka delegacija Atletskog saveza Srbije boravila je u radnoj poseti Gradu Zrenjaninu.

     

    Gosti pomoćnika gradonačelnika zaduženog za oblast sporta Sime Salapure bili su Edin Zuković, savezni selektor, i Slobodan Popović, direktor Atletskog saveza. Oni su prepoznali nekoliko potencijalnih talenata i došli su da se uvere u trenažne i stručne kapacitete zrenjaninskih klubova.

     

    Naime, upravo završeni atletski stadion pruža do sada nikada bolje uslove za trenažni proces naših atletičara. A kada je reč o atletičarima, najveće interesovanje je iskazano za perspektivnu takmičarku Banata Dunju Sikimu. Ona je napunila tek 14 godina, a ima odlične predispozicije za dalje napredovanje.

     

    Pročitajte još: Tri zlatne medalje za Srđana Marića na turniru u Leskovcu

     

    Radnom sastanku, koji su inicirali predstavnici ASS, prisustvovali su i predstavnici AK Banat, predsednik Zlatko Kozlovački i trener Petar Tankosić, kao i bivša uspešna atletičarka, a sada generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

     

    Inače, godinama unazad Grad Zrenjanin ima dobru saradnju sa Atletskim savezom Srbije. Rezultat te uspešne saradnje i to što je delegacija Atletskog saveza Srbije bila u poseti Zrenjaninu. Zajednički je stav da Grad prepoznaje značaj atletike kao bazičnog sporta, kao i da  zajedničkom saradnjom  zrenjaninskih atletskih klubova kraljica sportova u Zrenjaninu ne treba da brine za budućnost.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport