• POČINJE TURNIR U MALOM FUDBALU „BAGLJAŠ 2016“

    Ukupan nagradni fond pola miliona

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Tradicionalni letnji turnir u malom fudbalu počinje 15. jula na Bagljašu, u dvorištu Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

    Turnir je najavljen u Multimedijalnoj sali Gradske kuće
    Turnir je najavljen u Multimedijalnoj sali Gradske kuće

    Ove godine turnir počinje malo kasnije, jer su organizatori čekali da se završi Evropsko prvenstvo u fudbalu. Utakmice će se igrati svakog dana u večernjim časovima, a prvi mečevi će počinjati oko 18 časova.

    – Izvlačenje parova održaće se dva dana pre početka turnira u Mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“. Kotizacija za juniore je pet hiljada dinara, dok je za seniore i veterane 10 hiljada dinara. Nagrade su ostale iste kao i prošle godine, a ukupan novčani fond je pola miliona dinara – ispričao je Ivan Mikalački, član organizacionog odbora turnira.

    Ove godine pravila takmičenja su malo promenjena, pa će fudbaleri igrati sa loptom za veliki fudbal i na većim golovima. Svaka ekipa sme da ima samo dva profesionalna futsal igrača u svom timu. Organizatori planiraju da će turnir biti završen pre početka Olimpijskih igara u Riu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport