• POČELA BICIKLISTIČKA TRKA “KROZ VOJVODINU”, DANAS DRUGA TURA (FOTO)

    ZRENJANIN – Prva tura Biciklističke trke „Kroz Vojvodinu“, u organizaciji Biciklističkog saveza Vojvodine, započeta u Novom Sadu, završena je juče u Zrenjaninu.     Start je bio u Novom Sadu a karavan biciklista išao je preko Bačke Palanke, Vrbasa, Bečeja, Novog Bečeja i Melenaca, sa ciljem u Zrenjaninu. Učestvuje 90 biciklista u 14 ekipa, od […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POČELA BICIKLISTIČKA TRKA “KROZ VOJVODINU”, DANAS DRUGA TURA (FOTO)

    ZRENJANIN – Prva tura Biciklističke trke „Kroz Vojvodinu“, u organizaciji Biciklističkog saveza Vojvodine, započeta u Novom Sadu, završena je juče u Zrenjaninu.

     

    biciklistička trka prva tura

     

    Start je bio u Novom Sadu a karavan biciklista išao je preko Bačke Palanke, Vrbasa, Bečeja, Novog Bečeja i Melenaca, sa ciljem u Zrenjaninu. Učestvuje 90 biciklista u 14 ekipa, od kojih i osam iz stranih zemalja.

     

     

    Danas sledi druga tura, trka kreće ka granici sa Rumunijom, do Jaše Tomića, pa posle dva kruga vraća se u Zrenjanin oko 16 časova.

     

     

    Poslednja etapa je u nedelju od Zrenjanina do Titela, Šajkaša i Mošorina, sa ciljem u Titelu. 

     

    Dragan Janjić ispred panoa posvećen njemu.

     

    U programu učestvuje i zrenjaninski Biciklistički klub „Ciklomanija“, koji je zadužen za promotivni deo, kroz organizaciju manifestacije „Biciklijada 2017“. Otvorena je i izložba na trgu, u saradnji sa Narodnim muzejom, čime se obeležava 15 godina postojanja zrenjaninskog kluba.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport