• Plivački klub Proleter u svojim redovima ima prave bisere

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 48 takmičara nastupio na međunarodnom takmičenju „11. april Grand Prix“, koje je održano prošlog vikenda u Beogradu. Ovaj sportski događaj je, inače, okupio 800 plivača iz pet zemalja.   Ovom prilikom je održano i plivačko takmičenje za najmlađe, koje je prošlih godina bilo poznato pod imenom „Plivko“. Sada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivački klub Proleter u svojim redovima ima prave bisere

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je sa 48 takmičara nastupio na međunarodnom takmičenju „11. april Grand Prix“, koje je održano prošlog vikenda u Beogradu. Ovaj sportski događaj je, inače, okupio 800 plivača iz pet zemalja.

     

    Ovom prilikom je održano i plivačko takmičenje za najmlađe, koje je prošlih godina bilo poznato pod imenom „Plivko“. Sada nosi naziv nedavno preminulog sportskog radnika Aleksandra Latinića Šukija.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sporto slavio u duelu sa gradskim rivalom Radničkim

     

    Zlatnu medalju na takmičenju „11. april Grand Prix“ osvojio je Kadar Balaž (100 prsno).

     

    Srebro su osvojili Lena Stoiljkovski (400 kraul), Nevena Petraš (100 kraul), Eva Krstin (50 prsno) i Ognjen Milovanović (200 mix).

     

    Bronzane medalje osvojili su Kadar Balaž (400 kraul), Pavle Stojanov (200 delfin), Nevena Petraš (50 leđno) i Eva Krstin (200 prsno).

     

    plivački klub proleter zrenjanin

     

    Na Memorijalu „Aleksandar Latinić Šuki“ zlato je osvojio Mateja Janković (200 slobodno).

     

    Drugoplasirani su bili Stefan Mitrović i Kasja Blažin (400 slobodno), Mateja Janković (200 mešovito), Luka Kecić (200 slobodno), Jovan Kecić (100 prsno), Aleksa Kosanović Kalas (100 delfin), Stefan Borić (200 mešovito), Stefan Mitrović (100 prsno), Kasja Blažin (200 slobodno i 200 mešovito).

     

    Bronzu su osvojili Stefan Borić (100 leđno i 400 slobodno), Lena Kralj (400 slobodno i 100 prsno), Maša Delić (200 mešovito).

     

    Takođe, Plivački klub Proleter je imao svoje predstavnike u reprezentaciji Srbije koja je učestvovala na izuzetno jakom multinacionalnom takmičenju u Kranju, gde je nastupilo 16 selekcija iz Evrope.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ognjen Kovačević je osvojio sedmo mesto na 50 leđno, dok je Lara Lilić bila deveta na 200 leđno. Njih je na ovom takmičenju predvodio trener Milorad Radišić.

     

    plivački klub proleter zrenjanin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport