• Plivački klub Proleter nastupio na mitinzima u Bečeju i Beogradu

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je prethodnih dana na mitinzima u Bečeju i Beogradu.   U Bečeju je proteklog vikenda održan međunarodni plivački miting „Bečejska zvezda 2018“, na kojem je učestvovalo preko 350 takmičara.   Plivački klub Proleter je nastupio sa 25 takmičara koji su osvojili 25 medalja, a Danilo Kepić i Nevena Petraš […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivački klub Proleter nastupio na mitinzima u Bečeju i Beogradu

    Plivački klub Proleter iz Zrenjanina nastupio je prethodnih dana na mitinzima u Bečeju i Beogradu.

     

    U Bečeju je proteklog vikenda održan međunarodni plivački miting „Bečejska zvezda 2018“, na kojem je učestvovalo preko 350 takmičara.

     

    Plivački klub Proleter je nastupio sa 25 takmičara koji su osvojili 25 medalja, a Danilo Kepić i Nevena Petraš su proglašeni za najbolje takmičare u svojoj kategoriji. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

     

    Tri zlatne medalje osvojio je Danilo Kepić, Nevena Petraš zlatnu, srebrnu i bronzanu, Pavle Stojanov dve srebrne i jednu bronzanu, Đorđe Čarnić srebrnu, Luka Miladić bronzanu, Marko Krečev zlatnu, Mateja Janković srebrnu i bronzanu, Nemanja Grujić dve srebrne, Milica Cvetkov srebrnu, Laura Horvat bronzanu i Ana Gančov bronzanu.

     

    Zlatnu medalju na 4×50 metara osvojila je i muška štafeta u sastavu Kepić, Stojanov, Čarnić i Krečev.

     

    Plivački klub Proleter

     

    U Beogradu, na Vračaru, održan je tradicionalni plivački miting mladih plivača „Vračar 2018“. Na mitingu su učestvovala 333 plivača iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Finske i Srbije.

     

    Plivački klub Proleter je učestvovao sa 6 plivača.

     

    Sara Vojnov je u konkurenciji starijih devojaka osvojila srebrnu medalju u trci na 50 kraul i bronzane medalje u trkama na 100 kraul i 100 mešovito. Ženska štafeta 4×50 kraul, u sastavu Cabadaj, Pamer, Marić i Vojnov, osvojila je srebrnu medalju. Trener ekipe je bila Ivana Borić.

     

    Takođe, plivači zrenjaninskog kluba Proleter branili su boje svojih škola na Republičkom školskom takmičenju koje je održano u Kragujevcu.

     

    Plivači Proletera su za svoje škole i grad Zrenjanin osvojili čak 16 medalja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport