• PLIVAČIMA PROLETERA 48 MEDALJA I DVA PEHARA

    SUBOTICA – Plivački klub „Proleter“ je sa 29 takmičara učestvovao na Vojvodina open-u 2017. koje je održano za vikend u Subotici. Ukupno je nastupilo 280 takmičara iz Srbije, BiH i Crne Gore.     Plivači „Proletera“ osvojili su 37 medalja, juniori su ekipno zauzeli treće mesto, dok su kadeti bili četvrti. Treneri ekipe su bili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PLIVAČIMA PROLETERA 48 MEDALJA I DVA PEHARA

    SUBOTICA – Plivački klub „Proleter“ je sa 29 takmičara učestvovao na Vojvodina open-u 2017. koje je održano za vikend u Subotici. Ukupno je nastupilo 280 takmičara iz Srbije, BiH i Crne Gore.

     

    plivanje-proleter

     

    Plivači „Proletera“ osvojili su 37 medalja, juniori su ekipno zauzeli treće mesto, dok su kadeti bili četvrti. Treneri ekipe su bili Jocić i Radišić.

     

    Zlatne medalje su osvojili Nikola Aćin, čak šest, Marko Vujin – dve, Marko Vlaisavljević, Nikola Marić, kao i muška štafeta 4×100 metara kadeti slobodnim stilom i muška štafeta 4×100 otvoreno.

     

    Srebrne medalje osvojili su Nikola Aćin, Marko Danev, Danica Cvetković – dve, Jovana Meljanac, kao i ženska štafeta 4×100 metara slobodno u kadetskoj kategoriji.

     

    Bronzane medalje osvojili su Nemanja Marić – dve, Marko Vlaisavljević, Marko Vujin, Vladimir Petraš – četiri, Nikola Marić – tri, Marko Danev, Leonard Poša, Nikola Aćin, Marko Vujin, Danica Cvetković, Anđela Stevanov i Kristina Pager.

     

    plivanje-proleter

     

    U Subotici je održano i ekipno i pojedinačno Prvenstvo Vojvodine za pionire. Ekipa „Proletera“ je zauzela ekipno drugo mesto i osvojila 11 medalja.

     

    Nakon takmičenja, održan je dvodnevni kamp Plivačkog saveza Vojvodine u kom su bile i plivačice „Proletera“ Lena Stoiljkovski i Lara Lilić. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

     

    Srebrne medalje osvojili su Ognjen Kovačević – dve, dečaci u štafeti 4×50 mešovito, Lena Stoiljkovski i Lara Lilić.

     

    Bronzane medalje pripale su Dinu Doroslovačkom, dečacima u štafeti 4×50 slobodnim stilom, Leni Stoiljkovski – dve, Lari Lilić i devojčicama u štafeti 4×50 mešovito.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport