• Plivači Proletera oborili četiri rekorda i osvojili 25 medalja

    Na prvenstvu Srbije u plivanju za kadete, juniore i seniore, održanom u Zrenjaninu, učestvovalo je 500 plivača iz cele Srbije. Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je nastupio sa 27 plivača. Plivači Proletera su osvojili ukupno 25 medalja.   Justin Cvetkov je postavio nove nacionalne kadetske rekorde u trkama na 50, 100 i 200 metara kraul. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Proletera oborili četiri rekorda i osvojili 25 medalja

    Na prvenstvu Srbije u plivanju za kadete, juniore i seniore, održanom u Zrenjaninu, učestvovalo je 500 plivača iz cele Srbije. Plivački klub Proleter iz Zrenjanina je nastupio sa 27 plivača. Plivači Proletera su osvojili ukupno 25 medalja.

     

    Justin Cvetkov je postavio nove nacionalne kadetske rekorde u trkama na 50, 100 i 200 metara kraul. On je proglašen za najboljeg kadeta takmičenja.

     

    Ognjen Kovačević je postavio novi nacionalni rekord u trci na 50 metara leđno.

     

    Treneri ekipe bili su Radišić, Jocić, Borić i Gogić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dve medalje sa državnog prvenstva za karatiste Zrenjanina

     

    plivači proletera na prvenstvu srbije

     

    Evo i rezultata koje su ostvarili plivači Proletera:

     

    Lara Lilić je osvojila drugo mesto na 200 metara leđno apsolutno, kao i na 100 i 200 leđno i na 800 metara kraul u juniorskoj konkurenciji.

     

    Ognjen Kovačević je, u juniorskoj konkurenciji, osvojio prvo mesto na 50 i 100 metara leđno, drugo mesto na 50 i 100 leđno apsolutno, a treće mesto na 50 metara kraul.

     

    Justin Cvetkov je, u konkurenciji kadeta, osvojio prvo mesto na 50, 100, 200 i 400 metara kraul. Lena Stoiljkovski je, u juniorskoj konkurenciji, osvojila drugo mesto na 200 i 400 metara kraul.

     

    Viktorija Trankulov je, u konkurenciji kadeta, osvojila drugo mesto u trkama na 100, 200, 400 i 800 metara kraul. Ana Marić bila je u juniorskoj konkurenciji druga u trci na 800 metara kraul. Sara Vojnov je, u konkurenciji juniora, osvojila treće mesto na 50 kraul.

     

    Štafeta 4×50 metara mešovito za juniore, u kojoj su plivali Ognjen Kovačević, Bogdan Kovačević, Aleksandar Lilić i Marko Vujin, osvojila je drugo mesto.

     

    Druga je bila i štafeta 4×50 metara mešovito, u sastavu Nevena Petraš, Eva Krstin, Viktorija Trankulov i Ana Gancov, u konkurenciji kadeta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Treće mesto osvojila je štafeta 4×50 kraul, u sastavu Justin Cvetkov, Kadar Balaž, Viktorija Trankulov i Nevena Petraš. Treće mesto osvojila je i štafeta u istom sastavu, u trci 4×50 mešovito, takođe u konkurenciji kadeta.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport