• Plivači Pavle Stojanov i Kasja Blažin osvojili titule najboljih u Skoplju i Pančevu

    Plivački klub Proleter učestvovao je na tri takmičenja sa 65 plivača, koji su se u Zrenjanin vratili sa pregršt medalja. Takođe, Pavle Stojanov je proglašen za najboljeg juniora na takmičenju „Skopje open 2023“, a Kasja Blažin za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji na Kupu Pančeva.   Na takmičenju „Skopje open 2023“ učestvovalo je 15 plivača […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plivači Pavle Stojanov i Kasja Blažin osvojili titule najboljih u Skoplju i Pančevu

    Plivački klub Proleter učestvovao je na tri takmičenja sa 65 plivača, koji su se u Zrenjanin vratili sa pregršt medalja. Takođe, Pavle Stojanov je proglašen za najboljeg juniora na takmičenju „Skopje open 2023“, a Kasja Blažin za najbolju plivačicu u svojoj kategoriji na Kupu Pančeva.

     

    Na takmičenju „Skopje open 2023“ učestvovalo je 15 plivača Proletera. Tri zlatne medalje je osvojilo Pavle Stojanov, a dve Ognjen Kovačević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tekvondo klub Zrenjanin bogatiji za osam medalja i čak tri pehara

     

    Srebrna odličja su osvojili Ognjen Kovačević, Ognjen Milovanović (dva), Marko Krečev (dva) i Pavle Stojanov.

     

    Bronzane medalje osvojili su Mateja Janković (tri), Marko Krečev, Bogdan Kekenj (dve) i Ognjen Kovačević.

     

    Na Kupu Pančeva 2023 Proleter je nastupio sa 22 takmičara. Oni su osvojili 23 medalje, od kojih osam zlatnih, pet srebrnih i deset bronzanih. Mlada plivačica Kasja Blažin ponela je titulu najbolje plivačice u svojoj kategoriji.

     

    Zlatne medalje osvojili su Stefan Mitrović, Andrija Horvat, Kasja Blažin (dve), Marija Stokić, Ana Benčić, Lena Kralj i Marlena Milošević.

     

    Srebrom su se okitili Stefan Borić, Luka Pardovski, Sofija Petkanić, Bojana Stankić i Lena Kralj.

     

    Bronzane medalje u Pančevu su osvojili Stefan Borić, Jovan Kecić, Ivan Krstin, Stefan Midović, Iva Nedimović, Sofija Sivčević, Lena Pardovski, Sofija Petkanić, Marlena Milošević i Ana Benčić.

     

    Na mitingu „Bečejska zvezda“ 13 medalja

     

    Na mitingu „Bečejska zvezda 2023“ Plivački klub Proleter je nastupio sa 28 takmičara, koji su osvojili 13 medalja – jednu zlatnu i po šest srebrnih i bronzanih.

     

    Zlatnu medalju je osvojio Novak Šuput.

     

    Srebrne medalje osvojili su Dušan Milovanović, Marko Kasaš, Vanja Mrkšić, Marija Stokić, Sofija Petkanić i muška štafeta 4×50 metara mešovito.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bronzani su bili Vanja Mrkšić, Novak Šuput, Sofija Petkanić, Magdalena Dražić, Sofija Gogić i ženska štafeta 4×50 mešovito.

     

    Brat i sestra Marko i Mina Mihajlov nove nade zrenjaninskog stonog tenisa

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport