Sport Vesti Zrenjanin

Pioniri Proletera prvaci Vojvodine, plivači se vratili sa 69 medalja!

U Kikindi je za vikend održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Vojvodine u plivanju za pionire i kadete. Na prvenstvu je učestvovalo 280 takmičara iz 19 klubova. Plivački klub Proleter je nastupio sa 26 takmičara koji su osvojili 15 medalja. Ekipno, pioniri su zauzeli prvo, a kadeti drugo mesto.

 

Treneri ekipe su bili Gogić, Borić i Radišić.

 

Zlatne medalje osvojili su Ana Marić, Nevena Petraš, Sara Šuša i štafeta devojčice 4×50 slobodno.

 

Pročitajte još: Damama iz Karate kluba Zrenjanin dve medalje u Banjaluci

 

Srebrne medalje osvojili su Balaž Kadar, štafeta dečaci 4×50 metara slobodno i 4×50 mešovito, Nevena Petraš (dve), Ana Marić (dve) i štafeta devojčice 4×50 metara slobodno.

 

Bronzane medalje osvojile su Nevena Petraš, Ana Gancov i Sara Šuša.

 

plivači proletera

 

U Kikindi je održano i Otvoreno prvenstvo Vojvodine u plivanju za juniore i apsolutno. Na prvenstvu su se takmičila 162 plivača iz 23 kluba.

 

Plivački klub Proleter je nastupio sa 19 plivača i osvojio čak 54 medalje. U neizvesnoj trci do samog kraja, „proleterovci“ su ekipno osvojili drugo mesto. Treneri ekipe bili su Jocić i Radišić.

 

Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin, Nemanja Marić (dve), Nikola Marić (četiri), Vladimir Petraš (dve), Ognjen Kovačević, štafeta muška 4×100 mešovito, Lena Stoiljkovski (dve) i Enja Katnić (dve).

 

Srebrne medalje osvojili su Marko Vujin (tri), Nemanja Marić, Minja Radojko, Ognjen Kovačević, Aleksandar Lilić (dve), Darko Nemet, Vladimir Petraš, Aleksa Genovski, Lena Stoiljkovski (pet), štafeta muška 4×100 slobodno i 4×100 mešovito, Lara Lilić (dve), Enja Katnić (dve), kao i ženska štafeta 4×100 slobodno.

 

Bronzane medalje osvojili su Nikola Marić (dve), Minja Radojko, Milan Milošev, Dino Doroslovački, Marko Vujin, Aleksandar Lilić, Dušan Jović, Darko Nemet, Aleksa Genovski, Lena Stoiljkovski, Lena Kočović, Lara Lilić, Enja Katnić (dve) i Anđela Stevanov.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.