• Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter pobednici turnira u Kikindi

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto na turniru održanom juče u sali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Kikindi.   Na turniru su učestvovale pionirske selekcije MOK Kikinda, OK Proleter iz Zrenjanina, OK Borac iz Starčeva i OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca.   PROČITAJTE JOŠ: Zapaženi rezultati džudista Proletera na takmičenjima tokom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter pobednici turnira u Kikindi

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto na turniru održanom juče u sali Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ u Kikindi.

     

    Na turniru su učestvovale pionirske selekcije MOK Kikinda, OK Proleter iz Zrenjanina, OK Borac iz Starčeva i OK Stražilovo iz Sremskih Karlovaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zapaženi rezultati džudista Proletera na takmičenjima tokom vikenda

     

    Pioniri Odbojkaškog kluba Proleter bili su ubedljivo najbolji i u finalu su savladali ekipu Stražilova rezultatom 3:0, bez izgubljenog seta. U prvoj odigranoj utakmici pobedili su domaćine iz Kikinde, takođe sa 3:0.

     

    Mladi odbojkaši iz grada na obalama Begeja ponovo su pokazali da naš grad ima dobar odbojkaški potencijal. Iza uspeha stoji veliki trud i rad izabranika Darka Jančića i Predraga Tanackovića.

     

    – Turnir je uvertira i pokazatelj da smo spremni za predstojeća takmičenja. Nastavljamo intenzivno sa radom, tako da ni rezultati sigurno neće izostati. Momci i ja potrudićemo se da naš grad predstavimo kao i do sada, na najbolji način – istakao je Darko Jančić.

     

    Za ekipu pionira OK Proleter igrali su: Knežević, Stankov, Tanasković, Štrbac, Šesto, Tričković, Kerčov, Pavlišan, Zečić, Jelisić, Kučanda, Miladinović, Kresić, Funduk i Sretenović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sledećeg vikenda pionirima predstoji turnir u Starčevu, a potom u Kruševcu.

     

    pioniri odbojkaškog kluba proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport