• PENALI ODLUČILI POLUFINALISTE TURNIRA U MALOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Poznati su polufinalisti turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se odigrava u Zrenjaninu. Ekipa Vatrogasno – spasilačkog bataljona je nakon dramatične utakmice i izvođenja penala uspela da savlada Policijsku upravu Zrenjanin rezultatom 4:3. U regularnom toku bilo je 2:2. I u drugoj meču su odlučivali penali. JKP „Vodovod i kanalizacija“ je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PENALI ODLUČILI POLUFINALISTE TURNIRA U MALOM FUDBALU

    ZRENJANIN – Poznati su polufinalisti turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji se odigrava u Zrenjaninu.

    Vatrogasno – spasilački bataljon

    Ekipa Vatrogasno – spasilačkog bataljona je nakon dramatične utakmice i izvođenja penala uspela da savlada Policijsku upravu Zrenjanin rezultatom 4:3. U regularnom toku bilo je 2:2.

    Policijska uprava

    I u drugoj meču su odlučivali penali. JKP „Vodovod i kanalizacija“ je savladala JKP „Čistoća i zelenilo“ sa 11:10, a meč je u regularnom delu završen 3:3.

    Vodovod i kanalizacija

    U polufinalu, koje se igra u utorak, 21. marta, sastaće se JP „Urbanizam“ – Vatrogasno spasilačka brigada i JKP „Vodovod i kanalizacija“ – Udruženje fudbalskih sudija.

    Čistoća i zelenilo

    Memorijalni turnir „Igrajmo za 16“ održava se svake godine u znak sećanja na pogibiju 16 radnika Radio-televizije Srbije i sve žrtve u NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport