• „Parni valjak“ trijumfovao u Kristalnoj dvorani (Foto)

    RK Proleter – RK Partizan 30:34 (poluvreme 12:17)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su drugi ovosezonski poraz. Oni su u subotu, 10. oktobra, poraženi na domaćem parketu od beogradskog Partizana rezultatom 30:34, u okviru 2. kola ARKUS lige – grupa A.   PROČITAJTE JOŠ: Šampioni ostaju šampioni: STK Banat osvojio “Trofej velikana” (Foto)   Silovito […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Parni valjak“ trijumfovao u Kristalnoj dvorani (Foto)

    RK Proleter – RK Partizan 30:34 (poluvreme 12:17)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su drugi ovosezonski poraz. Oni su u subotu, 10. oktobra, poraženi na domaćem parketu od beogradskog Partizana rezultatom 30:34, u okviru 2. kola ARKUS lige – grupa A.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Šampioni ostaju šampioni: STK Banat osvojio “Trofej velikana” (Foto)

     

    Silovito su otvorili utakmicu beogradski crno-beli, te su nakon samo desetak uvodnih minuta stekli opipljivu prednost od četiri gola razlike. Do kraja prvog poluvremena Beograđani su održavali stečenu prednost, te se na odmor otišlo pri rezultatu 12:17.

     

     

    Mnogo bolja igra Zrenjaninaca viđena je u prvoj polovini drugog poluvremena. Izabranici Momira Rnića uspeli su da dostignu prednost Partizana, te u 46. minutu i da izjednače (semafor 23:23). Ali, na veliku žalost svih ljubitelja rukometa u gradu na obalama Begeja, Zrenjaninci nisu uspeli i da u potpunosti preokrenu igru i pređu u vođstvo. Sigurna igra iskusnih gostujućih momaka ponovo je vratila opipljivu prednost na stranu RK Partizan, koji je na kraju slavio sa 30:34.

     

    Najefikasniji u redovima zrenjaninskih crveno-belih bio je Aleksa Gaćinović sa osam postignutih pogodaka, dok se sedam puta u listu strelaca upisao Saša Terzić.

     

    U narednom kolu, rukometaše Proletera očekuje teško gostovanje u Leskovcu, gde će se sastati sa, do ovog kola neporaženom, ekipom RK Dubočica 54.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport