• OVDAŠNJIM FUDBALSKIM KLUBOVIMA URUČENE LOPTE

    ZRENJANIN – Danas je u Sportskom centru „Partizan“ predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simović, zajedno sa najužim rukvodstvom FSV, uručio 140 fudbalskih lopti klubovima sa teritorije koji pokriva Fudbalski savez područja Zrenjanina. – Ovo je prvi put da se ovako lepa akcija sprovodi – izjavio je za naš portal Dragan Vavan, generalni sekretar područnog fudbalskog saveza.  […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OVDAŠNJIM FUDBALSKIM KLUBOVIMA URUČENE LOPTE

    ZRENJANIN – Danas je u Sportskom centru „Partizan“ predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simović, zajedno sa najužim rukvodstvom FSV, uručio 140 fudbalskih lopti klubovima sa teritorije koji pokriva Fudbalski savez područja Zrenjanina.

    Foto: Mile Novaković

    – Ovo je prvi put da se ovako lepa akcija sprovodi – izjavio je za naš portal Dragan Vavan, generalni sekretar područnog fudbalskog saveza. 

    Po pet lopti dobili su klubovi koji igraju u Vojvođanskoj ligi, kao i zrenjaninski „Radnički“, kao aktuelni član Srpske lige.

    Fudbalski savez grada dobio je 45 fudbalskih lopti, klubovi sa teritorije Žitišta 23, a 22 lopte uručene su klubovima sa teritorije lige Kikinde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Bruka i sramota! Na šta je Grad Zrenjanin spao od toliko bogatog i moćnog grada. Sada nam udeljuju milostinju. Baš nam je lepo!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport