• Ovako velika imena iz sveta tekvondoa nikada nisu boravila u Zrenjaninu!

    Tekvondo seminar, koji će voditi grand masteri iz Južne Koreje, Švedske i Norveške, biće održan u subotu, 9. jula, s početkom u 18 časova, u dvorištu Medicinske škole u Zrenjaninu, u ulici Milana Stanivukovića bb. Organizator događaja je Tekvondo klub Proleter.   – Specijalni gost je dama Seol Seong Ran, koja je trener korejskog nacionalnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovako velika imena iz sveta tekvondoa nikada nisu boravila u Zrenjaninu!

    Tekvondo seminar, koji će voditi grand masteri iz Južne Koreje, Švedske i Norveške, biće održan u subotu, 9. jula, s početkom u 18 časova, u dvorištu Medicinske škole u Zrenjaninu, u ulici Milana Stanivukovića bb. Organizator događaja je Tekvondo klub Proleter.

     

    – Specijalni gost je dama Seol Seong Ran, koja je trener korejskog nacionalnog tima. Posetiće nas i Seung Bae Kim, čuveni kukkiwonow grand master i predavač – kaže za portal zrenjaninski.com trener u TK Proleter Petar Vidaković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bokseri Mihajlo Ružić i Nikola Vlačić osvojili bronze na državnom prvenstvu

     

    Pored njih dvoje, svoje veštine će prikazati i majstor iz Švedske Chago Rodrigez Segura, koji je imao priliku da trenira Zlatana Ibrahimovića. Čuveni fudbaler, inače, ima crni pojas u tekvondou.

     

     

    Takođe, biće prisutni i majstori tekvondoa iz Srbije, kao i trener Tekvondo kluba Proleter Petar Vidaković.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Ceo događaj je javan, a ulaz je besplatan. To je naš poklon Zrenjaninu i svim Zrenjanincima. Ovako velika imena iz sveta tekvondoa nikada nisu boravila u našem gradu. Biće nam čast da ih ugostimo i napravimo jedinstven tekvondo spektakl, po čemu je Tekvondo klub Proleter poznat – navodi Petar Vidaković.

     

    tekvondo seminar

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport