• Ovako su stonoteniseri Banata proslavili novu šampionsku titulu! (Foto)

    Stonoteniseri Banata su po šesti put u istoriji kluba prvaci države! Oni su juče, u revanš meču finala plej ofa, odigranom u Novom Sadu, pobedili ekipu Radničkog. Rezultat je bio 2: 4 u korist Zrenjaninaca.   – U Radničkom smo imali dostojnog protivnika, a pobedila je ekipa Banata, koja je za nijansu bolja u ovom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovako su stonoteniseri Banata proslavili novu šampionsku titulu! (Foto)

    Stonoteniseri Banata su po šesti put u istoriji kluba prvaci države! Oni su juče, u revanš meču finala plej ofa, odigranom u Novom Sadu, pobedili ekipu Radničkog. Rezultat je bio 2: 4 u korist Zrenjaninaca.

     

    – U Radničkom smo imali dostojnog protivnika, a pobedila je ekipa Banata, koja je za nijansu bolja u ovom trenutku. Imali smu iskusniju i kompaktniju ekipu, ali napominjem da je Radnički dostojan protivnik i da su se zaista dve najbolje ekipe našle u finalu. Radnički je izuzetan klub i od njega se mnogo očekuje u budućnosti. Svojim igračima i kompletnom timu još jednom čestitam na dobroj, korektnoj igri i profesionalnom odnosu u toku čitavog prvenstva, posebno u finalnim utakmicama – rekao je za portal zrenjaninski.com Dmitar Majstorović, predsednik Stonoteniskog kluba Banat.

     

    Na tribinama je viđena prava navijačka atmosfera, kakva se viđa samo kada Banat igra finale. Odmah nakon pobede usledilo je slavlje, kako među brojnim navijačima, tako i među šampionskom ekipom. A tu su bili i šampanjac i muzika!

     

    Redakcija portala zrenjaninski.com, koja je u prethodnom periodu redovno pratila utakmice stonotenisera Banata, čestita našim zlatnim momcima na još jednoj osvojenoj tituli!

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport