• Osvajač zlatne medalje Nikola Simeunović na poklon dobio bicikl

    Član Karate kluba Pobeda iz Boke Nikola Simeunović osvojio je zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu države, održanom u Čačku. Prvo mesto zauzeo je u kategoriji do 60kg.   PROČITAJTE JOŠ: Devet medalja za Karate klub Zadrugar na Kupu Vojvodine   Kako bi mu odali priznanje, Opština Sečanj i Sportski savez opštine Sečanj poklonili su Nikoli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Osvajač zlatne medalje Nikola Simeunović na poklon dobio bicikl

    Član Karate kluba Pobeda iz Boke Nikola Simeunović osvojio je zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu države, održanom u Čačku. Prvo mesto zauzeo je u kategoriji do 60kg.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Devet medalja za Karate klub Zadrugar na Kupu Vojvodine

     

    Kako bi mu odali priznanje, Opština Sečanj i Sportski savez opštine Sečanj poklonili su Nikoli bicikl.

     

    Nikola Simeunović je tim povodom izjavio da mu je drago što u njegovoj sredini cene uspehe koje postiže na sportskim takmičenjima. Dodao je da će ovo biti podstrek da i ubuduće ostvaruje zapažene rezultate na takmičenjima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Dvadesetjednogodišnji Nikola trenira karate od svoje šeste godine. Dobitnik je brojnih nagrada, kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport