• OPROŠTAJNA TRKA PLIVAČICE MIROSLAVE NAJDANOVSKI

    ZRENJANIN – Plivački klub Proleter iz Zrenjanina, najveći sportski kolektiv u gradu Zrenjaninu, sa preko 350 plivača, ove godine slavi veliki jubilej – 70 godina od osnivanja kluba i 25 godina prestižnog međunarodnog plivačkog takmičenja Grand prix – Kup Zrenjanin 2017.     Ove godine Kup će se održati od 2. do 5. novembra, a učešće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OPROŠTAJNA TRKA PLIVAČICE MIROSLAVE NAJDANOVSKI

    ZRENJANIN – Plivački klub Proleter iz Zrenjanina, najveći sportski kolektiv u gradu Zrenjaninu, sa preko 350 plivača, ove godine slavi veliki jubilej – 70 godina od osnivanja kluba i 25 godina prestižnog međunarodnog plivačkog takmičenja Grand prix – Kup Zrenjanin 2017.

     

     

    Ove godine Kup će se održati od 2. do 5. novembra, a učešće je potvrdilo preko 500 takmičara iz 13 zemalja.

     

    Učešće su već potvrdile mnoge ekipe i mnoge zvezde svetskog plivanja. Ekipu Proletera na ovom takmičenju će predvoditi učesnici Olimpijada, Ivan Lenđer i Miroslava Najdanovski.

     

    Svoju oproštajnu trku na ovom takmičenju plivaće Miroslava Najdanovski. Taj lep događaj održaće se u subotu, 4. novembra, sa početkom u 17.30 časova, za kada je i predviđena ceremonija otvaranja takmičenja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport