• Omladinski džudo klub Proleter MD osvojio pregršt medalja

    U prethodna dva vikenda Omladinski džudo klub Proleter MD iz Zrenjanina učestvovao je na dva velika turnira – na turniru Trofej Beograda i Kupu Novog Beograda.   Trofej Beograda je okupio 800 takmičara u svim uzrasnim kategorijama. Takmičari iz Zrenjanina su ostvarili dobre rezultate.   Zlatne medalje su osvojili Mihajlo Vujović, Milan Bulaja, Ognjen Vukobrat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Omladinski džudo klub Proleter MD osvojio pregršt medalja

    U prethodna dva vikenda Omladinski džudo klub Proleter MD iz Zrenjanina učestvovao je na dva velika turnira – na turniru Trofej Beograda i Kupu Novog Beograda.

     

    Trofej Beograda je okupio 800 takmičara u svim uzrasnim kategorijama. Takmičari iz Zrenjanina su ostvarili dobre rezultate.

     

    Zlatne medalje su osvojili Mihajlo Vujović, Milan Bulaja, Ognjen Vukobrat i Lenka Stojanov. Bronzane medalje su osvojili Jana Terzin i Nikola Medan.

     

    Kup Novog Beograda je okupio 420 takmičara u mlađim uzrastima. Na ovom turniru Omladinski džudo klub Proleter MD se predstavio sa nekim od najmlađih takmičara, koji su nastupili prvi put.

     

    Zlatnu medalju osvojio je Kosta Cvejin, a srebro Ivan Mekić, Ana Kondić i Ognjen Vukobrat. Bronzane medalje su osvojili Lenka Stojanov, Marko Agotić, Jovan Malešev i Sergej Deme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport