• Omladinci Petrovgrada proglašeni za najbolje u Vojvodini u prošloj godini

    Petrovgrad iz Zrenjanina proglašen je za najbolji bokserski klub Regionalne lige Vojvodine u prošloj godini, u konkurenciji omladinaca.   Nakon održanih 12 kola RLV i sumiranih rezultata, pre nekoliko dana su dodeljeni pehari najuspešnijim klubovima u svim uzrasnim kategorijama, kao i najuspešnijim klubovima u ukupnom plasmanu.   PROČITAJTE JOŠ: Ivan Mošorinski i Aleksandar Pandžić najbolji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Omladinci Petrovgrada proglašeni za najbolje u Vojvodini u prošloj godini

    Petrovgrad iz Zrenjanina proglašen je za najbolji bokserski klub Regionalne lige Vojvodine u prošloj godini, u konkurenciji omladinaca.

     

    Nakon održanih 12 kola RLV i sumiranih rezultata, pre nekoliko dana su dodeljeni pehari najuspešnijim klubovima u svim uzrasnim kategorijama, kao i najuspešnijim klubovima u ukupnom plasmanu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ivan Mošorinski i Aleksandar Pandžić najbolji rukometni sudijski par

     

    Pehare najuspešnijim klubovima uručio je potpredsednik Vojvođanskog bokserskog saveza Željko Mrdaković. U ime Petrovgrada, pehar su primili trener Stevan Čizmić i omladinac Jovan Đuričić.

     

    jovan đuričić

     

    – U protekloj godini naš klub je zabeležio zavidne rezultate. Na državnom prvenstvu naši takmičari Luka Ivić Jukić i Jovan Đuričić osvojili su srebrnu i bronzanu medalju. Debitantski meč je imao i Luka Grbušić, koji je tom prilikom poražen, ali sa ponosom možemo reći da je on naša nova mlada nada – kaže za portal zrenjaninski.com trener u BK Petrovgrad Stanimir Đurović.

     

    Đurović ističe da je zahvaljujući napornom radu i trudu takmičara Petrovgrad proglašen za najbolji omladinski tim u prošloj godini i da klub s ponosom nosi tu titulu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zadovoljni smo postignutim uspesima u protekloj godni. Nastavićemo vredno da radimo i nadam se da ćemo u nadolazećem periodu zabeležiti znatno bolje rezultate – naglasio je Stanimir Đurović.

     

    jovan đuričić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport