• Ognjen Pejački na pripremama reprezentacije pred kvalifikacije za EP

    Mladi odbojkaš zrenjaninskog Proletera Ognjen Pejački dobio je još jedno priznanje za svoj dosadašnji rad.   Ognjen se našao na spisku članova muške pionirske reprezentacije Srbije, koju čine igrači rođeni 2005. godine i mlađi, koja se od 11. januara nalazi na sedmodnevnim pripremama u Obrenovcu.   Naši mladi odbojkaši u sali Poljoprivredno – hemijske škole […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Pejački na pripremama reprezentacije pred kvalifikacije za EP

    Mladi odbojkaš zrenjaninskog Proletera Ognjen Pejački dobio je još jedno priznanje za svoj dosadašnji rad.

     

    Ognjen se našao na spisku članova muške pionirske reprezentacije Srbije, koju čine igrači rođeni 2005. godine i mlađi, koja se od 11. januara nalazi na sedmodnevnim pripremama u Obrenovcu.

     

    Naši mladi odbojkaši u sali Poljoprivredno – hemijske škole u Obrenovcu pripremaju se za turnir Zonske, prvu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. Prvenstvo će se odigrati od 2. do 6. marta u Vrnjačkoj Banji. Na turniru pionira igraće Srbija, Bugarska, Grčka, Rumunija i Turska.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kuglaški klub Jedinstvo nastavlja trku u elitnom rangu takmičenja

     

    Na pripremama u Obrenovcu je 15 mladih odbojkaša iz beogradskih, novosadskih i drugih klubova. Jedini predstavnik zrenjaninskog kluba je Ognjen Pejački.

     

    U stručnom štabu muške pionirske reprezentacije su sportski direktor Odbojkaškog saveza Srbije Bogdan Sretenović, prvi trener pionira Srbije Strahinja Kozić, drugi treneri Bojan Mihajlović i Miloš Ignjatović, kao i fizioterapeut Ivan Popović.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport