• Ognjen Đuričin napustio Vojvodinu i karijeru nastavlja u Nišu

    Sportski direktor FK Vojvodina Milan Kosanović objavio je da je Ognjen Đuričin, momak koji je rođen u Zrenjaninu pre 25 godina, napustio redove novosadskog superligaša.   Đuričin je postao novi član Radničkog iz Niša. On je danas sa ekipom sa Čaira otputovao u Antaliju na pripreme pred nastavak šampionata u Linglong Superligi Srbije.   – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ognjen Đuričin napustio Vojvodinu i karijeru nastavlja u Nišu

    Sportski direktor FK Vojvodina Milan Kosanović objavio je da je Ognjen Đuričin, momak koji je rođen u Zrenjaninu pre 25 godina, napustio redove novosadskog superligaša.

     

    Đuričin je postao novi član Radničkog iz Niša. On je danas sa ekipom sa Čaira otputovao u Antaliju na pripreme pred nastavak šampionata u Linglong Superligi Srbije.

     

    – Postigli smo dogovor koji zadovoljava sve strane. Zahvaljujemo se Đuričinu za sve što je uradio u dresu Vojvodine. Ovim smo, u nekoj daljoj projekciji Vojvodine, pojedinim mlađim igračima, koji će biti budućnost našeg kluba, oslobodili prostor za napredak – istakao je Kosanović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rukomet se definitivno vratio u našu zemlju: Srbija ubedljiva protiv Grčke

     

    Niški superligaš je saopštio da su fudbaleri Radničkog jutros otputovali u tursku Antaliju, gde će boraviti dve nedelje i odraditi glavni deo priprema za nastavak sezone u Superligi Srbije.

     

    Na spisku putnika su i petorica novajlija, a među njima je i Ognjen Đuričin.

     

    „Đuričin bi trebalo da predstavlja značajno pojačanje za Nišlije. On može da pokrije sve pozicije iza napadača, ima 25 godina, a za Vojvodinu je odigrao 54 meča i postigao šest golova. Sa ovim timom je letos, baš u Nišu, osvojio Kup Srbije“, saopštio je Radnički.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport