• Održano Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom (Foto)

    Zrenjaninska hala Medison bila je u subotu, 3. oktobra, poprište mečeva Prvenstva Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.   Organizator ovog takmičenja bio je Stonoteniski klub K2, a prvenstvo je okupilo sve najbolje sportiste naše države. Među njima su bili i osvajači brojnih evropskih i svetskih medalja, kao i stonoteniseri koji će predstavljati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Održano Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom (Foto)

    Zrenjaninska hala Medison bila je u subotu, 3. oktobra, poprište mečeva Prvenstva Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

     

    Organizator ovog takmičenja bio je Stonoteniski klub K2, a prvenstvo je okupilo sve najbolje sportiste naše države. Među njima su bili i osvajači brojnih evropskih i svetskih medalja, kao i stonoteniseri koji će predstavljati našu državu na Paraolimpijskim igrama naredne godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: ŽOK Ub nadmoćan protiv Klečanki: Gošćama pripala sva tri seta (Foto)

     

     

    – Grad Zrenjanin tradicionalno podržava ova takmičenja u organizaciji našeg stonoteniskog kluba za osobe sa invaliditetom K2. Činjenica je da je dosta učinjeno u poboljšanju uslova za bavljenje sportom, kako za osobe iz redovne populacije, tako i za osobe sa invaliditetom. Hala „Medison“ je posle renoviranja dobila potpuno novu dimenziju. Pristupačna je za osobe sa invaliditetom i zato se ova takmičenja ovde i održavaju – izjavio je Simo Salapura, gradonačelnik Zrenjanina.

     

    On je dodao i da velike zasluge što je Zrenjanin dobio titulu Evropskog grada sporta 2021. imaju upravo sportisti i rukovodstvo kluba osoba sa invaliditetom i njihovi rezultati na međunarodnim takmičenjima.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport