• ODLIČNI REZULTATI U VEOMA JAKOJ KONKURENCIJI

    SREMSKA MITROVICA – Na Letnjem mitingu prijateljstva, koji je za vikend održan u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub „Proleter“ učestvovao je sa 27 takmičara. Na mitingu se se takmičili od najmlađeg Pavla Grubačkog, rođenog 2011. godine i Valentine Gavrilović koja je 2010. godište, do kategorije starijih pionira.     – Po veoma toplom vremenu i teškom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLIČNI REZULTATI U VEOMA JAKOJ KONKURENCIJI

    SREMSKA MITROVICA – Na Letnjem mitingu prijateljstva, koji je za vikend održan u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub „Proleter“ učestvovao je sa 27 takmičara. Na mitingu se se takmičili od najmlađeg Pavla Grubačkog, rođenog 2011. godine i Valentine Gavrilović koja je 2010. godište, do kategorije starijih pionira.

     

    atletika rezultati

     

    – Po veoma toplom vremenu i teškom za takmičenje, naši atletičari su u veoma jakoj konkurenciji ostvarili odlične rezultate – kaže trener Mirjana Grujić. – Na stadionu je temperatura gotovo celog dana prelazila 40 stepeni, što nije umanjilo želju takmičara da se pokažu u najboljem svetlu.

     

    Zlatne medalje, čak dve, osvojio je Aleksa Bajin, pobedivši u trkama na 60 i 200 metara u kategoriji dečaka 2009. godište. Vojislav Gagić je osvojio srebrnu medalju na 2000 m u kategoriji starijih pionira.

     

    atletika rezultati

     

    – Osvojili smo puno četvrtih, petih i šestih mesta, a medalje su nam izmakle za po neku stotinku ili centimetar, ali sve je to put da postanu sportisti. Pokazali smo da se ravnopravno takmičimo sa decom iz cele Srbije i da se u našem klubu u svim kategorijama ozbiljno radi – naglašava Mirjana Grujić i dodaje da je većini takmičara ovo prvo pravo takmičenje na stazi, pa su tako upisali svoje prve zvanične elektronski merene lične rekorde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport