Sport YTOP

ODLIČNI REZULTATI TAKMIČARA KONJIČKOG KLUBA “QUARTER”

quarter-3

ZRENJANIN – Proteklog vikenda na terenima ergele “Kelebija” održano je I kolo Otvorenog prvenstva Srbije u vožnji zaprega, takmičarske kategorije dvopreg, uzrasne kategorije seniori i juniori. Prvenstvo je bilo u organizaciji Saveza za konjički sport Srbije za Olimpijske i FEI discipline, uz tehničku organizaciju Ergele „Bunford“ iz Subotice.

 

quarter-1
Vojislav Livada

 

Na prvenstvu je učestvovalo četvoro takmičara zrenjaninskog Konjičkog kluba „Quarter“, dvoje juniora i dvoje seniora  i ostvarili su tri plasmana. U konkurenciji juniora, a u disciplini „C“ – vožnja preciznosti, Vojislav Livada iz KK „Quarter“, zauzeo je drugo mesto sa grlima 326 Ema V i 22 Ema IV, dok je treće mesto zauzela juniorka KK „Quarter“, Aleksandra Trnjakov sa grlima Wera i Conversano Wera.

U konkurenciji seniora, u disciplini „C“, boje KK „Quarter“ su branili Roman Kadarjan i Dragan Trnjakov koji je zauzeo treće mesto sa grlima Wera i Conversano Wera.

 

quarter-2

 

Ovim dobrim rezultatima, članovi KK „Quarter“ iz Zrenjanina, uspešno su započeli sezonu takmičenja u vožnji zaprega 2017. godine.

Narednog vikenda sledi takmičenje u sinhron vožnji dvoprega i četvoroprega, na hipodromu ergele Zobnatica, a već 10.juna članovi KK „Quarter“ iz Zrenjanina sa svojim takmičarskim konjima putuju u Banja Luku na takmičenje „Pehar grada Banja Luka“.

Podeli članak
sinovoz
FAM