• ODLIČAN USPEH KARATISTA NA KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – I najmlađi takmičari Karate kluba „Zrenjanin“ su krenuli u novu sezonu. Sa Kupa Vojvodine, koje je inače kvalifikaciono takmičenje za Kup Srbije, kao i Školsko prvenstvo Srbije, vratili su se sa 7 osvojenih medalja. Primarni cilj, plasman za dalja takmičenja, ostvarili su svi zrenjaninski karatisti. Zlatnu medalju je osvojila Marina Oro (2005 -32kg), […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODLIČAN USPEH KARATISTA NA KUPU VOJVODINE

    ZRENJANIN – I najmlađi takmičari Karate kluba „Zrenjanin“ su krenuli u novu sezonu. Sa Kupa Vojvodine, koje je inače kvalifikaciono takmičenje za Kup Srbije, kao i Školsko prvenstvo Srbije, vratili su se sa 7 osvojenih medalja.

    Osvajači medalja sa Kupa Vojvodine
    Osvajači medalja sa Kupa Vojvodine

    Primarni cilj, plasman za dalja takmičenja, ostvarili su svi zrenjaninski karatisti. Zlatnu medalju je osvojila Marina Oro (2005 -32kg), srebrne su osvojili Tamara Tešić (2004 -40 kg), Matija Milosavljević (2004 -52 kg) i Vuk Prica (2004 +52 kg), dok su bronzane osvojili David Makan (kate, 2003 B klasa), Jelena Radojčin (2006 -37kg) i na svom debitanskom takmičenju Jelena Radosavljević (2004 -40kg).

    Kup Srbije se održava narednog vikenda u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport