• Odličan nastup mladih zrenjaninskih rvača na Balkanskim igrama

    Reprezentacija Srbije u rvanju za dečake do 15 godina i kadete osvojila je treće mesto na Balkanijadi koja je održana u Sarajevu od 6. do 9. septembra. Za reprezentaciju Srbije takmičila su se i četiri člana zrenjaninskog rvačkog kluba „Proleter“, a selektor reprezentacije bio je Zrenjaninac Đorđe Miolski.   • Članovi „Proletera“ osvojili su dve […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan nastup mladih zrenjaninskih rvača na Balkanskim igrama

    Reprezentacija Srbije u rvanju za dečake do 15 godina i kadete osvojila je treće mesto na Balkanijadi koja je održana u Sarajevu od 6. do 9. septembra.

    Za reprezentaciju Srbije takmičila su se i četiri člana zrenjaninskog rvačkog kluba „Proleter“, a selektor reprezentacije bio je Zrenjaninac Đorđe Miolski.

     

    Reprezentacija Srbije u rvanju

    • Članovi „Proletera“ osvojili su dve bronzane medalje i dva peta mesta, reprezentacija treće, što je imajući u vidu da na Balkanske igre dolaze takmičari iz tradicionalno jakih rvačkih zemalja, vrlo dobar uspeh, kaže za portal zrenjaninski.com Đorđe Miolski.

    Bronzane medalje osvojili su Branislav Ludoški, kadet, u kategoriji do 71 kilogram i David Molnar, dečak do 15 godina u kategoriji do 75 kilograma.

     

    Peta mesta osvojili su Andrija Mihajlović, dečak u kategoriji do 68 kilograma i Jovan Miolski, dečak do 15 godina u kategoriji do 44 kilograma.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport