• ODE U AUSTRIJU: Jovan Blažić posle petnaest godina napustio SAS

    Dugogodišnji prvotimac Kluba malog fudbala SAS iz Zrenjanina Jovan Blažić napustio je „ludu družinu“. Posle petnaest godina u ovom klubu, on će karijeru nastaviti u Austriji.   – Postao sam član Stela Rose iz Beča. Tamo igra Vaso Vojinović, koji je karijeru počeo u SAS-u, a moj novi klub je bio prvak Austrije – kazao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODE U AUSTRIJU: Jovan Blažić posle petnaest godina napustio SAS

    Dugogodišnji prvotimac Kluba malog fudbala SAS iz Zrenjanina Jovan Blažić napustio je „ludu družinu“. Posle petnaest godina u ovom klubu, on će karijeru nastaviti u Austriji.

     

    – Postao sam član Stela Rose iz Beča. Tamo igra Vaso Vojinović, koji je karijeru počeo u SAS-u, a moj novi klub je bio prvak Austrije – kazao je Blažić novinarima.

     

    Trener i prvi čovek SAS-a Milivoje Batinica prihvatio je odluku sjajnog strelca i glavnog kreatora igre, i dao je saglasnost za odlazak Blažića.

     

    – Ne mogu da zaboravim godine provedene u klubu gde sam počeo sa futsalom. Navijaću svim svojim bićem da se SAS ponovo vrati u elitu, tamo gde mu je i mesto – poručio je Blažić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport