• Odbojkašice Rada Perović i Milica Vidačić ponos Zrenjanina i Kleka

    Talentovane odbojkašice Rada Perović i Milica Vidačić danas su bile gošće gradonačelnika Zrenjanina u njegovom kabinetu.   Rada Perović je pre nekoliko dana proglašena za najbolju igračicu u finalu Kupa Srbije. Milica Vidačić je, s druge strane, kao članica pionirske reprezentacije Srbije, izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, koje će biti održano […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Rada Perović i Milica Vidačić ponos Zrenjanina i Kleka

    Talentovane odbojkašice Rada Perović i Milica Vidačić danas su bile gošće gradonačelnika Zrenjanina u njegovom kabinetu.

     

    Rada Perović je pre nekoliko dana proglašena za najbolju igračicu u finalu Kupa Srbije. Milica Vidačić je, s druge strane, kao članica pionirske reprezentacije Srbije, izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, koje će biti održano u julu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Banat opravdao ulogu favorita i ubedljivim rezultatom savladao Partizan

     

    – Zrenjanin je grad koji voli i razume odbojkaški sport. Ova sredina tradicionalno, gotovo u svakoj generaciji, iznedri nekog vanserijskog igrača ili igračicu. Uz takvu tradiciju, kvalitetan rad u klubovima i dobru sportsku infrastrukturu, mogu se i očekivati ovakvi rezultati – poručio je gradonačelnik Simo Salapura, čestitajući našim odbojkašicama na uspehu.

     

    Rada Perović rođena je 2001. godine u Zrenjaninu, a počela je da igra odbojku u OK Klek. Nakon četiri sezone u prvom timu Klečanki, provela je jednu sezonu u beogradskoj Vizuri. Trenutno nastupa za OK Železničar iz Lajkovca. U finalu Kupa Srbije donela je svom klubu pobednički trofej, u čemu su joj pomogle još dve Zrenjaninke – Milana Rajlić i Aleksandra Uzelac.

     

    Milica Vidačić rođena je 2006. godine i počela je da trenira u OK Bagljaš 023. Sada je članica OK Klek i u ovom trenutku jedna od najperspektivnijih odbojkašica u našoj zemlji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Današnjem prijemu u Gradskoj kući prisustvovale su i koordinatorka mlađih kategorija u OK Klek Danijela Kijac i generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport