• Odbojkašice Kleka nisu uspele da ponove igru iz prethodnog kola

    ŽOK Tent (Obrenovac) – ŽOK Klek (Zrenjanin) 3:0 (25:12, 25:17, 25:14)   Odbojkašice Kleka nisu uspele da ponove igru iz prethodnog kola, kada su na domaćem parketu savladale Jedinstvo iz Stare Pazove. One su u subotu, 24. oktobra, na gostovanju u Obrenovcu pretrpele ubedljiv poraz od ekipe ŽOK Tent rezultatom 3:0.   Obrenovčanke su bile […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Kleka nisu uspele da ponove igru iz prethodnog kola

    ŽOK Tent (Obrenovac) – ŽOK Klek (Zrenjanin) 3:0 (25:12, 25:17, 25:14)

     

    Odbojkašice Kleka nisu uspele da ponove igru iz prethodnog kola, kada su na domaćem parketu savladale Jedinstvo iz Stare Pazove. One su u subotu, 24. oktobra, na gostovanju u Obrenovcu pretrpele ubedljiv poraz od ekipe ŽOK Tent rezultatom 3:0.

     

    Obrenovčanke su bile dominantna ekipa na parketu tokom celog meča, ne dajući ni tračak nade izabranicama Zorana Pavlovića da mogu da naprave bilo kakvo iznenađenje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Bez bodova: Proleteru izmakla pobeda u dramatičnoj završnici

     

    Bleda igra Klečanki najbolje se ogleda u činjenici da ni jedna odbojkašica gostujuće ekipe nije upisala dvocifren broj direktnih poena. Miljana Bogdanović i Milica Tošić su zabeležile po osam, dok je Marija Miljević zabeležila sedam poena.

     

    Priliku da poprave loš utisak iz ovog kola Klečanke će imati već narednog vikenda. One će u okviru 8. kola na svom parketu dočekati poslednji tim na tabeli, ekipu ŽOK Beograd. Beograđanke u dosadašnjem toku prvenstva nisu upisale nijedan bod.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport