• Odbojkašice Kleka eliminisane iz takmičenja u Kupu Srbije (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Ub 0:3 (21:25, 19:25, 21:25)   Porazom od 3:0 u setovima od ekipe Uba, odbojkašice Kleka eliminisane su iz takmičenja u Kupu Srbije.   Naime, u sredu, 23. oktobra, Klečanke su u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, pred oko 250 gledalaca, u okviru najmasovnijeg domaćeg takmičenja, voljom žreba dočekale superligašice iz Uba.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Kleka eliminisane iz takmičenja u Kupu Srbije (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Ub 0:3 (21:25, 19:25, 21:25)

     

    Porazom od 3:0 u setovima od ekipe Uba, odbojkašice Kleka eliminisane su iz takmičenja u Kupu Srbije.

     

    Naime, u sredu, 23. oktobra, Klečanke su u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, pred oko 250 gledalaca, u okviru najmasovnijeg domaćeg takmičenja, voljom žreba dočekale superligašice iz Uba.

     

     

    Nakon serije odličnih rezultata u prvenstvu, dekoncentracija i umor bili su presudan faktor da Banaćanke pokleknu u ovom duelu. To su gošće znalački iskoristile. Odličnim servisima i smečevima u napadu, kao i mnogo organizovanijom igrom u odbrani, uz devet blokova više iz kojih su ostvarile direktne poene u odnosu na izabranice Zorana Pavlovića, odbojkašice Uba napravile su ključnu prevagu u ovom meču, što im je omogućilo plasman u narednu rundu Kupa Srbije.

     

    Pročitajte još: Lena Stoiljkovski oborila rekord Srbije za devojčice do 13 godina!

     

    Najefikasnija među domaćim odbojkašicama bila je Nataša Savović sa 11 poena, dok je Nevena Džamić uspela deset puta da poentira.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport