• Odbojkašice Hendi sporta pobednice državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije

    Odbojkašice kluba Hendi sport iz Zrenjanina pobednice su državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije u UNIFIED odbojci za devojke.   Do prestižne titule Zrenjaninke su stigle posle pobede u finalu nad večitim rivalom, ekipom Morave iz Čačka, rezultatom 2:1 u setovima.   PROČITAJTE JOŠ: Dečiji turnir u fudbalu „Gradnulica Junior 02“: Na terenima čak 730 mladih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkašice Hendi sporta pobednice državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije

    Odbojkašice kluba Hendi sport iz Zrenjanina pobednice su državnog prvenstva Specijalne olimpijade Srbije u UNIFIED odbojci za devojke.

     

    Do prestižne titule Zrenjaninke su stigle posle pobede u finalu nad večitim rivalom, ekipom Morave iz Čačka, rezultatom 2:1 u setovima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dečiji turnir u fudbalu „Gradnulica Junior 02“: Na terenima čak 730 mladih igrača (Foto)

     

    Uspeh je još veći ako se zna da su odbojkašice kluba Hendi sport bile u prvoj, najjačoj diviziji, sa Bubamarom iz Vranja i Moravom iz Čačka.

     

    Posle lake pobede nad rivalkama iz Vranja, Zrenjaninke su u neizvesnoj i teškoj utakmici pobedile protivnice iz Čačka i zasluženo vratile u Zrenjanin titulu državnih prvakinja.

     

    – Za mene je finalni meč bio jedan od najuzbudljivijih u karijeri. Što je najlepše, na kraju smo izašli kao pobednici. Godinama unazad, titula državnog prvaka seli se između Zrenjanina i Čačka, a rivalitet naša dva kluba traje dugo. Na poslednja dva prvenstva bili smo drugi. Sada smo, evo, pobednici. Vratili smo šampionsku titulu u Zrenjanin. Posebnu zahvalnost dugujemo partnerkama koje su nastupale za naš klub, članicama Odbojkaškog kluba Bagljaš 023 i njihovom treneru, mom bivšem profesoru, Milenku Vukoviću. A sreću delim sa svojim sportistkinjama – izjavio je za portal zrenjaninski.com Borislav Nuhanović, trener Hendi sport kluba.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Boje Hendi sport kluba u odbojci branile su Jovana Rakić, Ivana Marić, Silvija Rakazov, Katarina Zlatković, Valentina Manojlov (rezerva) i partnerke iz Bagljaša 023 Mina Nikin, Marija Cabadaj, Milica Delić i Milica Vukić.

     

    odbojkašice hendi sport

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport