• Odbojkaši Proletera prvaci Vojvodine u pretpionirskoj konkurenciji

    Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina, 2008. godište i mlađi, novi su prvaci Vojvodine u pretpionirskoj konkurenciji! Oni su u finalu takmičenja, bez izgubljenog seta, pobedili ekipu Bavaništa.   – Ovo je odlična ekipa. Sve su nam se kockice složile i ove godine nismo imali konkurenciju. U timu ima nekoliko starijih igrača koji su bili nosioci igre, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaši Proletera prvaci Vojvodine u pretpionirskoj konkurenciji

    Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina, 2008. godište i mlađi, novi su prvaci Vojvodine u pretpionirskoj konkurenciji! Oni su u finalu takmičenja, bez izgubljenog seta, pobedili ekipu Bavaništa.

     

    – Ovo je odlična ekipa. Sve su nam se kockice složile i ove godine nismo imali konkurenciju. U timu ima nekoliko starijih igrača koji su bili nosioci igre, ali su ih mlađi dobro pratili i to nam je donelo titulu – kaže za portal zrenjaninski.com Darko Jančić, trener novih vojvođanskih prvaka.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudisti Proletera se sa dva takmičenja vratili sa pregršt medalja

     

    mladi odbojkaši proletera

     

    Za OK Proleter su igrali Dušan Zečić, Aleksej Jelisić, Mateja Tričković, Nemanja Pavlišan, Srđan Štrbac, Nikola Šesto, Pavle Stankov, Nikola Funduk, Vuk Nikin, Andrej Markov i Filip Šamanc.

     

    Dušan Zečić je proglašen za najboljeg igrača finalnog turnira, a Aleksej Jelisić za najboljeg smečera.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zahvaljujući tituli vojvođanskog prvaka, mladi odbojkaši Proletera plasirali su se na državno prvenstvo, koje bi trebalo da se održi u junu.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin