• Odbojkaše Proletera ovog puta nije poslužila sreća

    OK Partizan (Bač) – OK Proleter (Zrenjanin) 3:2 (28:26, 27:25, 20:25, 22:25, 15:12)   Proteklog vikenda nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Drugoj muškoj ligi, utakmicama 10. kola. Odbojkaši zrenjaninskog Proletera gostovali su u Baču, veoma neugodnoj, trećeplasiranoj ekipi na tabeli – Partizanu i pretrpeli peti ovosezonski poraz.   Slobodno se može reći da Zrenjanince ovog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odbojkaše Proletera ovog puta nije poslužila sreća

    OK Partizan (Bač) – OK Proleter (Zrenjanin) 3:2 (28:26, 27:25, 20:25, 22:25, 15:12)

     

    Proteklog vikenda nastavljeno je odbojkaško prvenstvo u Drugoj muškoj ligi, utakmicama 10. kola. Odbojkaši zrenjaninskog Proletera gostovali su u Baču, veoma neugodnoj, trećeplasiranoj ekipi na tabeli – Partizanu i pretrpeli peti ovosezonski poraz.

     

    Slobodno se može reći da Zrenjanince ovog puta nije poslužila sreća. Prva dva seta izgubili su posle veoma dramatične i izjednačene igre, na razliku. U naredna dva seta, izabranici Predraga Tanackovića pokazali su mnogo kvalitetniju igru, te su, dobivši ih, utakmicu doveli do odlučujućeg, petog seta. Na veliku žalost, umor je učinio svoje, te je peti set pripao domaćoj ekipi, što je značilo da je ekipa Proletera poražena u ovom meču.

     

    Nakon deset odigranih kola, Zrenjaninci se nalaze na petom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih 18 bodova. U narednom kolu, zrenjaninski crveno-beli snage će odmeriti sa osmoplasiranom ekipom na tabeli, odbojkašima Mladosti iz Turije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport