• ODBOJKA NA PESKU NA NAJPOPULARNIJEM KUPALIŠTU

    ZRENJANIN – Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – „VIP bič-volej masters 2017“ i „Vip bič-volej lige“, održaće se od 21. do 23. jula u Zrenjaninu, sa najvećim brojem učesnika, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, najavljeno je na konferenciji za medije u Gradskoj kući.     – Ovo je još […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ODBOJKA NA PESKU NA NAJPOPULARNIJEM KUPALIŠTU

    ZRENJANIN – Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – „VIP bič-volej masters 2017“ i „Vip bič-volej lige“, održaće se od 21. do 23. jula u Zrenjaninu, sa najvećim brojem učesnika, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, najavljeno je na konferenciji za medije u Gradskoj kući.

     

    odbojka-na-pesku
    Simo Salapura, Siniša Antonić i Vukosava Đapić Atanacković

     

    – Ovo je još jedna značajna sportska manifestacija u Zrenjaninu ovog leta. To je prventvo Srbije u odbojci na pesku koje se održava na novoj atraktivnoj sportskoj lokaciji, na kupalištu Peskara. Ovi tereni su potpuno spremni za događaj koji nam sledi, ali će moći kasnije da se koriste i za fudbal i druge sportove na pesku. A predstojeći turnir biće njihovo premijerno otvaranje – najavio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura.

     

    Funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Siniša Antonić naglasio je da je učestvovao na svim dosadašnjim turnirima i da mu je drago što se najavljeni sportski događaj organizuje upravo u Zrenjaninu.

     

    – Bio sam prisutan kada su turniri organizovani i u centru grada, i na parkingu Prevlaka i u Aviv Parku i uvek je bila izvanredna organizacija. Mislim da će i na Peskari da bude pun pogodak. Već sada možemo reći da ćemo imati rekordan broj ekipa, jer je prijavljeno 26 muških i 22 ženske, a prijave još pristižu. Uz to, premijerno, održava se i turnir za mlađe kategorije do 20 godina, koji se takođe boduje za državno prvenstvo – kazao je Antonić.

     

    V.d. generalnog sekretara Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković najavila je učešće u organizaciji turnira i volontera, kao i aktivista Crvenog krsta.

     

    – A za najmlađe biće organizovana „Školica odbojke“, i to kroz treninge za decu u dva termina, u nedelju, 23. jula, od 12 do 13 časova, i od 16 do 17 časova, na terenima za odbojku na pesku, na kupalištu Peskara. Lepotu odbojke kao sporta mališanima će predočiti proslavljeni srpski odbojkaš Đula Mešter, koji je bio deo generacije osvajača olimpijske medalje. Pozivam decu iz odbojkaških klubova, ali i decu koja su van odbojke, da dođu, druže se sa Đulom Mešterom i nauče nešto o bič voleju – poručila je Đapić Atanacković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport